2012-08-18 13:07:06
Φωτογραφία για Ορκωτοί ελεγκτές στην ΕΡΤ
Ορκωτούς ελεγκτές στην ΕΡΤ. Η έλευσή τους προαναγγέλλονται με διοχετεύσεις, αναλόγου επιπέδου, με εκείνες πως δήθεν η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το ρεπορτάζ για το Νίκο Δένδια Σύμφωνα με το ΠΑΡΟΝ, Ο έλεγχος κάθε παραγωγής από ορκωτούς ελεγκτές ήταν ένα μέτρο που είχε ανακοινώσει δημόσια ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, ενώ επί θητείας Γερουλάνου υπήρξαν 3 πορίσματα.

Ορκωτούς ελεγκτές στην ΕΡΤ. Η έλευσή τους προαναγγέλλονται με διοχετεύσεις, αναλόγου επιπέδου, με εκείνες πως δήθεν η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το ρεπορτάζ για το Νίκο Δένδια. Ο έλεγχος κάθε παραγωγής από ορκωτούς ελεγκτές ήταν ένα μέτρο που είχε ανακοινώσει δημόσια ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, ενώ επί θητείας Γερουλάνου υπήρξαν 3 πορίσματα ελεγκτών δημόσιων διοίκησης. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται λοιπόν ο έλεγχος επί της θητείας των, διαδοχικά, Τζόνι Καλημέρη , ο οποίος είχε θέση προεδρεύοντος στο ΔΣ της ΕΡΤ (2009), Γιώργου Γαμπρίτσου, σημερινού υπεύθυνου της ΟΤΕ TV, Θανάση Παπαγεωργίου, Λάμπη Ταγματάρχη και Στέλιου Στεφάνου.

Αν και όπως φαίνεται στο μέλλον μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει η ιστορία της υφαρπαγής των 75 εκατ. ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος υπέρ του ΛΑΓΗΕ.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ