2012-08-14 13:54:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Oι συνωμοσιολόγοι δεν έχουν μεγάλη δύναμη, πρέπει να τους κυνηγήσουμε
Καλή η συνωμοσιολογία που πάει πακέτο με την απάθεια, αλλά καλύτερη η ψύχραιμη αντιμετώπιση των οποιονδήποτε εξουσιομανών που ονειρεύονται παγκοσμιοποιήσεις και πλανητικές κυριαρχίες.

Θέλω να πω ότι το γεγονός κάποιος να σχεδιάζει την καταστροφή σου δεν σημαίνει ότι είσαι καταδικασμένος. Ο κάθε ανθέλληνας μπορεί να σχεδιάζει ότι ανθελλληνικό πλάνο θέλει. Δεν σημαίνει ότι θα καταστραφούμε.. Οι ντόπιοι προδότες “ηγέτες μας ” σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα συμμορίας είναι που κάνει την ζημιά..

Π.χ δείτε τι έγινε στην Ισλανδία που έχει πρόεδρο και όχι μαριονέτα και πολίτες που στάθηκαν με αξιιοπρέπεια στα πόδια τους και ανάγκασαν να πληρώσουν οι υπαίτιοι και όχι οι φορολογούμενοι. Δεν πιστεύω ότι οι συνωμοσιολόγοι έχουν μεγάλη δύναμη. Δύναμη παίρνουν από την δική μας παθητικότητα, μέχρι να αποφασίσουμε να τους κυνηγήσουμε -όπως θα κάναμε με αρρουραίους-..το ίδιο ακριβώς είναι. Kαι για να κάνουμε κάποια αρχή της προκοπής μακρυά από πολιτικά γραφεία για ρουσφέτια που ρίχνουν λάδι στα γρανάζια του σάπιου συστήματος - συμμορίας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ήλιος αδυνατίζει!!!!!!!!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ήλιος αδυνατίζει!!!!!!!!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ