2012-08-13 20:45:34
Φωτογραφία για Πρώτη με αισιοδοξία οι «πράσινοι»
Με στόχο να επανέλθουν στην κορυφή της Ελλάδας οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση. Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Ξανθόπουλος, Μπράμος, Σχορτσιανίτης, Ούκιτς, Πάνκο και Γιαννόπουλος άκουσαν για πρώτη φορά τις συμβουλές του Αργύρη Πεδουλάκη. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Η φετινή πρώτη του μπασκετικού Παναθηναϊκούείχε πολλές και σημαντικές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έλειπαν μορφές όπως τουΖέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Μάικ Μπατίστ που βρισκόντουσαν για πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά είχε νέο προπονητή, νέο αίμα και διάθεση για επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης που αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο που λέγεται προπονητής του «τριφυλλιού», μαζί με τους συνεργάτες του Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ανδρέα Πιστιόλη και Γιώργο Βόβορα, είδαν στην επίσημη πρώτη οκτώ παίκτες, προεξάρχοντος φυσικά του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Εκτός του αρχηγού το παρών έδωσαν και οι Τσαρτσαρής, Σχορτσιανίτης, Ούκιτς, Μπράμος,Ξανθόπουλος, Πάνκο και Γιαννόπουλος. Επίσης στο ΟΑΚΑ ήταν και 6 παίκτες από την εφηβική ομάδα, αλλά ο Νέστωρας Κόμματος που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στην προετοιμασία των «πράσινων». Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο μάνατζερ της ομάδας και εμβληματική φιγούρα του τμήματος μπάσκετ Φραγκίσκος Αλβέρτης.


Όσον αφορά τους απόντες, ο Μασιούλις βρισκόταν με την εθνική Λιθουανίας στους Ολυμπιακούς και ο Κίτσεν έχει πάρει άδεια και θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες.

Στα του προγράμματος το πρωί περιλάμβανε ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα έγινε η πρώτη σε χαλαρούς ρυθμούς.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γεύση από Λόρενς!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γεύση από Λόρενς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ