2012-08-13 20:38:10
Φωτογραφία για ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: To πρώτο έγγραφο ντοκουμέντο για τις μίζες!!
Το spirospero.gr, προβαίνει σήμερα σε μια μεγάλη αποκάλυψη η οποία θα προκαλέσει πονοκεφάλους σε όσους πήραν μίζες από τα Ρωσικά οπλικά συστήματα, που προμηθεύτηκε η Ελλάδα από τη δεκαετία του '90 έως σήμερα Όπωςε αναφέρουν οι συντάκτες του site, στα χέρια τους βρίσκονται τα αντίγραφα των επιταγών με τις οποίες φέρεται ότι πληρωνόντουσαν οι μίζες, κυρίως των TOR-M1.

Πολλές από τις επιταγές αυτές βρίσκονται στη δικογραφία για τις μίζες στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο ανακριτής κ. Μαλής κατόρθωσε να ανοίξει με δικαστική συνδρομή τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Σύρου μεγαλοεπιχειρηματία και εμπόρου όπλων, Φουάντ αλ Ζαγιάντ, τον οποίο ο εξάδελφος του Άκη Νίκος Ζήγρας, τον κατονομάζει στη συμπληρωματική απολογία του.

Τις επιταγές αυτές που φέρονται ότι είναι πληρωμές μιζών, τις εξέδιδε ο κ. Ζαγιάντ και τις εισέπραττε άλλο πρόσωπο, με δύναμη στην Κύπρο, αλλά ο «εισπράκτορας» υπέγραφε με δυσανάγνωστη υπογραφή. Ο Ζαγιάντ εξέδιδε τις επιταγές με αποδέκτη τον εαυτό του, «εμού του ιδίου», και ο «εισπράκτορας» τις εισέπραττε με μία δυσανάγνωστη υπογραφή.


Οι επιταγές της μίζας όπως τις χαρακτηρίζουνε δικαστικοί κύκλοι, είναι πάνω από εκατό, με διάφορα ποσά η καθεμία από 400.000 ευρώ έως 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι επιταγές αυτές και η κατάληξη των χρημάτων (ποσά και πρόσωπα) είναι το κύριο αντικείμενο που εξετάζει ο Ρώσος απεσταλμένος στη Λευκωσία, ο επονομαζόμενος «χοντρός».

Το spirospero.gr μετά από έρευνα πολλών ημερών , εδώ και στη Λευκωσία κατόρθωσε να γίνει κάτοχος των περισσοτέρων φωτοτυπημένων στελεχών, αυτών των επιταγών και αρχίζει τη δημοσίευση ανά τακτά διαστήματα.

Η σημερινή επιταγή που αποκαλύπτουμε είναι μία από τις εκατό και θα προκαλέσει την «αγανάκτηση του χοντρού» ο οποίος είχε ζητήσει από τους συνομιλητές του « να μην γίνει καμία διαρροή ώσπου να ολοκληρώσει το έργο του».

πηγή: spirospero.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ