2012-08-13 09:30:05
Φωτογραφία για «Ο Πάμπλο μου μίλησε για Ολυμπιακό»
Ο Ομάρ Λαμπρούνα αφού δέχθηκε πρέσινγκ μετά τον αγώνα της Κόλο Κόλο γνωστοποίησε ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας τον ενημέρωσε για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Κόλο Κόλο ήταν «σκασμένος» για τις δύο αποβολές της ομάδας του στο παιχνίδι πρωταθλήματος. «Ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο ματς για εμάς. Με εννιά παίκτες όμως μείναμε όρθιοι», σχολίασε.

Εκτός των άλλων τόνισε ότι «το να παίζεις με δύο παίκτες λιγότερους είναι δύσκολο. Δεν ήταν ένας ιδανικός αγώνας για εμάς. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές από την άλλη. Οφείλουμε να βελτιωθούμε».

Ερωτηθείς για την υπόθεση του Κοντρέρας και του Ολυμπιακού ο Ομάρ Λαμπρούνα επισήμανε: «Ο Πάμπλο Κοντρέρας μου είπε για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Για εμάς δεν θα είναι καλό να χάσουμε έναν τέτοιο παίκτη με αυτήν την ποιότητα».

Με άλλα λόγια ο Λαμπρούνα επιβεβαίωσε πλήρως το σαββατιάτικο ρεπορτάζ του gazzetta.gr. Από την άλλη με τον τρόπο που τοποθετήθηκε ήταν σαν να αποδέχεται εν μέρει τις σοβαρές πιθανότητες που πλέον υπάρχουν να φύγει ο Κοντρέρας από την Κόλο Κόλο για τον Ολυμπιακό.

Ένα σημείο που μπορεί να σταθεί πάντως κάποιος είναι ότι αρκετοί παίκτες της Κόλο Κόλο ύστερα από την λήξη της αναμέτρησης με τους Σαντιάγκο Γουόντερερς δικαιολόγησαν τον γκολκίπερ Ρένι Βέγκα για την αποβολή του σπεύδοντας να τον στηρίξουν, όμως κανείς δεν το έκανε για τον Κοντρέρας www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έδειραν γυμνιστή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έδειραν γυμνιστή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ