2012-08-13 09:15:57
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕ... ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ
Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Πάμπλο Κοντρέρας, αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κόλο Κόλο με τους Σαντιάγκο Γουόντερερς, όπου όμως αποβλήθηκε στο 51' με δεύτερη κίτρινη!

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Κόλο Κόλο συνεχίζει να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Πάμπλο Κοντρέρας, κάτι που δείχνει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία Στο ματς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χιλής που έδωσε η Κόλο Κόλο στην έδρα της με τους Σαντιάγκο Γουόντερερς, που είναι ουραγοί στην κατηγορία, ο παίκτης που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ήταν βασικός, αφού άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι ο Κοντρέρας αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχός της.

Το παιχνίδι άρχισε στη 1 ώρα Ελλάδας και η ομάδα του Λαμπρούνα και του Κοντρέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 με γκολ του Ερέρα στο 31'. Λίγο πριν το γκολ των φιλοξενούμενων ο Κοντρέρας είχε δεχθεί την πρώτη του κίτρινη κάρτα και στο 51' πήρε την δεύτερη! Μαζί πήρε και την άγουσα για τα αποδυτήρια, σε ένα σημείο όπου η ομάδα του προσπαθούσε να ισοφαρίσει...


Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 1-1 με γκολ του Κάρλος Μουνιόθ, ο οποίος μάλιστα εκτέλεσε και χρέη τερματοφύλακα και απέκρουσε πέναλτι! Την ίδια ώρα πληροφορίες από την Χιλή που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αναφέρουν ότι υπήρξε γκρίνια και δυσαρέσκεια για τις 2 κίτρινες κάρτες του Κοντρέρας που επέφεραν την αποβολή του στο 51ο λεπτό. Στην Κόλο Κόλο εξέφραζαν την άποψη ότι ο έμπειρος στόπερ θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός.

Τονίζονταν ότι δεν έπρεπε να τις είχε δεχθεί, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Βέβαια η Κόλο Κόλο είχε και την αποβολή του γκολκίπερ Βέγκα στο 86', τελειώνοντας το ματς με 9 ποδοσφαιριστές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ