2012-08-13 08:48:03
Φωτογραφία για Πλούσια κέρδη από κλοπές στα χέρια Ρουμάνων
Επαγγελματίες… μακρυχέρηδες αποδείχθηκαν δυο αλλοδαποί που συνελήφθησαν στο Βαθύ της Σάμου, μετά την καταγγελία ενός 45χρονου... ιδιοκτήτη καφετέριας ότι του άρπαξαν 500 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σάμου εντόπισαν τους δυο Ρουμάνους ηλικίας 27 και 37 χρόνων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στην πόλη της Σάμου και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους, όμως, βρέθηκαν συνολικά… 10.558 ευρώ σε χαρτονομίσματα και κέρματα, τα οποία φαίνεται ότι αποτελούν προϊόντα άλλων κλοπών! Μαζί, κατασχέθηκαν δέκα δολάρια Καναδά, 299 λέι Ρουμανίας και τρία κινητά και οι συλληφθέντες ανακρίνονται για να αποκαλύψουν πώς βρέθηκαν στα χέρια τους, ενώ θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου

*** Την ίδια μέθοδο χρησιμοποίησαν δυο άγνωστοι άνδρες για να αρπάξουν ό,τι είχε και δεν είχε ένας 77χρονος συνταξιούχος! Σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι του στην Βουπρασία της Ηλείας, του… συστήθηκαν και του έπιασαν την κουβέντα για όσο διάστημα χρειαζόταν ένας τρίτος συνεργός τους να μπει κρυφά στο σπίτι από την πίσω πόρτα! Ο άγνωστος ερεύνησε όλα τα δωμάτια, άρπαξε 3.150 ευρώ και ένα χρυσό μενταγιόν και έδωσε σήμα στους συνεργούς του να γίνουν… καπνός!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ