2012-08-12 09:22:16
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΣΚΙΛΑΣΙ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ!
Ο Ολυμπιακός δίνει... μάχη σε δύο μέτωπα για την θέση του στόπερ, έχοντας ανοιχτή γραμμή και για τον Κοντρέρας αλλά και για τον Σκιλασί, ενώ παράλληλα έχει και άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Το «αγκάθι» για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Κοντρέρας είναι πως ο τεχνικός της Κόλο Κόλο, Ομάρ Λαμπρούνα, όπως και ορισμένοι παράγοντες της ομάδας είναι αρνητικοί στην μετακίνησή του στην Ελλάδα. Αυτό μάλιστα εν συμβαίνει για οικονομικούς λόγους αλλά επειδή η μεταγραφική περίοδος στην Χιλή έχει λήξει και δεν μπορεί ο σύλλογος ν' αναπληρώσει το κενό του που θα αφήσει ο Κοντρέρας.

Το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας, όπως άλλωστε αναφέρουν και τα δημοσιεύματα της χώρας, έρχεται σε μία χρονική περίοδο που η Κόλο Κόλο παρουσιάζει κακή εικόνα στο πρωτάθλημα και έχει τον Κοντρέρας περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως εμφανίζεται, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, θετικός.


Από την άλλη μεριά και όσον αφορά τον Σκιλασί και την Άρσεναλ, το 1 με 1,2 εκατ. ευρώ που είναι οι ετήσιες αποδοχές του Γάλλου δημιουργούν δυσκολίες για τους ερυθρόλευκους. Η Άρσεναλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δημιουργήσει ιδιαίτερα... προβλήματα με τις αξιώσεις της στον Ολυμπιακό και αυτό δεδομένου ότι θέλει να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιό του διεθνή παίκη, όμως θα πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή με τον ίδιο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Πάντως στο Λιμάνι δεν έχουν μόνο τους Κοντρέρας και Σκιλασί στην λίστα τους, αφού εκτός των άλλων υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι (Λουγκάνο, Ντεμικέλις, Κόστα κ.ά.) αλλά και δύο ονόματα που βρίσκονται αρκετά ψηλά στην λίστα και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα.

Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ