2012-08-10 21:36:09
Φωτογραφία για ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί στη Νάουσα της Πάρου.

 Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο υποκατάστημα τράπεζας, ενώ ένας τέταρτος είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Κατά την έξοδό τους, ένας οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την ανθρωποκτονία του 53χρονου -και όχι 45χρονου, όπως τον έφεραν οι πρώτες πληροφορίες- το αρχηγείο της ΕΛΑΣ παρακαλεί όποιον πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Από την τηλεόραση ενημερώθηκε ο Μίμης Δομάζος για το θάνατο του 53 χρονου Δημήτρη Μίχα, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο fthis.gr, λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του 53χρονου, ο Μίμης Δομάζος ανέφερε πως ενημερώθηκε για το περιστατικό από τις ειδήσεις στην τηλεόραση, χωρίς, όμως, να γνωρίζει ότι το θύμα ήταν ο γαμπρός του.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή» είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.  «Τι να πω... Τον γνώριζα επειδή ήταν άντρας της Ευαγγελίας αν και στο γάμο τους δεν είχα παρευρεθεί. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, γιατί όπως σας είπα δεν ξέρω ακριβώς πως συνέβη η δολοφονία. Τα συλλυπητήρια μου θα ήθελα να πω και αργότερα θα επικοινωνήσω με την Ευαγγελία για να μιλήσουμε. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κατεβώ στην Πάρο..», κατέληξε.
 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ