2012-08-10 14:16:02
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: Πολιτικό, ηθικό και κοινωνικό σκάνδαλο η εκχώρηση της ΑΤΕ
από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας της Α.Τ.Ε., από το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση Η Αγροτική Τράπεζα ξεπουλήθηκε αφού δεν ανακεφαλαιοποιήθηκε όπως οι ιδιωτικές Τράπεζες, που θα «διασωθούν» με χρήματα που μας δανείζουν οι πιστωτές, με βάση νόμο που εισηγήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως υπουργός της Κυβέρνησης Παπαδήμου!

Με χρήματα των φορολογουμένων από την «ανακεφαλαιοποίηση», η Πειραιώς έναντι εξευτελιστικού αντιτίμου «αγοράζει» κρατική Τράπεζα στην οποία είναι υποθηκευμένο το 50% της αγροτικής ζωής της χώρας! Ενέργεια η οποία θα κοστίσει στο Ελληνικό Δημόσιο υπερπολλαπλάσια και όχι μόνο χρήματα.

Η απολύτως εξευτελιστική για το πολιτικό σύστημα διαδικασία συμπληρώνεται από δύο παραμέτρους: 

Η εκχώρηση έγινε ουσιαστικά ερήμην της Εθνικής Αντιπροσωπείας και όταν έγινε αντιληπτή η παρανομία από την συγκυβερνώσα Τρόϊκα, στάλθηκε σε Επιτροπή του Κοινοβουλίου ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος – που είναι πρώην αντιπρόεδρος της Πειραιώς (!) – να καλύψει τα ακάλυπτα… 


Παραμένει άγνωστη η μέθοδος με την οποία διαχωρίσθηκε η ΑΤΕ σε «καλή» και «κακή». Είναι, όμως, γνωστό ότι στο Τμήμα της Τράπεζας που οδηγείται σε εκκαθάριση, περιλαμβάνονται και τα εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν ως δάνεια στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ! Και, βέβαια, με την εκκαθάριση τα δάνεια αυτά και οι εξ αυτών προερχόμενες υποχρεώσεις, «σβήνονται»(!!) ή καλύτερα μεταφέρονται στην πλάτη των φορολογουμένων.

Μόνο μία λέξη μπορούμε να προσθέσουμε: Ντροπή…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ