2012-08-09 19:39:06
Φωτογραφία για ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ NOVA ΓΙΑ... ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!
Με ανακοίνωσή της η NOVA γνωστοποίησε πως σε συνεργασία με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν την συνδρομητική τηλεόραση σε πιο προσιτή τιμή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Όμιλος Forthnet έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιοτική ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και την διαρκή ανταπόκριση στις υψηλές απαιτήσεις των φιλάθλων και των συνδρομητών, προχωρά σε μια σημαντική εμπορική πρόταση κάνοντας ακόμη πιο προσιτή την τηλεοπτική απόλαυση.

Στο πλαίσιο των συνεχών συζητήσεων με τη Super League για την πολύπλευρη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και την αρτιότερη προβολή του αθλήματος, η Nova, έθεσε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την πρόταση της για μια προσιτή προσφορά προς τους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Η Nova προτείνει την απόκτηση των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης με ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τους φιλάθλους της κάθε ομάδας.


Μέσω των ομάδων, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αποκτήσουν το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο και φυσικά να απολαμβάνουν τους αγώνες και των 16 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague, τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, το Champions League, με τις προσπάθειες και των ελληνικών ομάδων, τους αγώνες του Europa League και τους σπουδαίους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League. Παράλληλα θα απολαμβάνουν δεκάδες επιλεγμένα κανάλια με τις κορυφαίες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ψυχαγωγία, παγκόσμια ειδησεογραφία, αθλητικά και φυσικά τα μεγάλα ελληνικά κανάλια με τέλεια ψηφιακή εικόνα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15/9 και η διάθεση των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στις ΠΑΕ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ