2012-08-09 15:26:08
Φωτογραφία για «ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε στην επίθεση του Γιάννη Αλαφούζου μέσω SMS που έγραφε μεταξύ άλλων:

"Γιαννάκη πάρε τα χάπια σου...".

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Γιάννη Αλαφούζο ή διαφορετικά... ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το tweet του Γιάννη Αλαφούζου περί θυγατρικών ομάδων και αναξιοπιστίας του πρωταθλήματος λόγω των δανεισμών παικτών του Ολυμπιακού σε άλλες ομάδες, προκάλεσε την οργή τόσο των ερυθρόλευκων, όσο και των υπόλοιπων ομάδων που έγινε αναφορά.

Αφορμή για το tweet του προέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ήταν ο δανεισμός του Σουμπίνιο στον Ατρόμητο και ακολούθησε η απάντηση των δύο πλευρών. Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στον Γιάννη Αλαφούζο μέσω SMS.

"Γιαννάκη πάρε τα χάπια σου γρήγορα και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς...!", ανέφερε το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού στον Γιάννη Αλαφούζο και... ο πόλεμος συνεχίζεται.

Στο Λιμάνι πάντως είναι σαφώς ενοχλημένοι, αλλά έλεγαν πως: "δεν θα ασχοληθούμε με τον κ.Αλαφούζο που προφανέστατα δεν είχε καθαρό μυαλό όταν έγραψε ότι έγραψε στο twitter. Κάποια στιγμή πάντως πρέπει να μάθει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου για να μην εκτίθεται...".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ