2012-08-09 01:24:31
Φωτογραφία για Πρόκριση με τριάρα για τον Παναθηναϊκό....Βίντεο με τα γκολ και τις φάσεις!!!
Παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 με τη Μάδεργουελ στον επαναληπτικό της Αθήνας και ολοκλήρωσε τη δουλειά που είχε ξεκινήσει πριν από 8 βράδια στην Σκωτία. Ο Λάζαρος με εκπληκτικό φάουλ. ο Μαυρίας με όμορφη ατομική προσπάθεια και ο Σισοκό (κορυφαίος ξανά) με σόλο και άψογη λόμπα ήταν οι σκόρερ του Τριφυλλιού που ικανοποίησαν τους 20.000 οπαδούς τους που βρέθηκαν Αυγουστιάτικα στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκαν στα play off του Champions League.

Ιδια ενδεκάδα με Σκωτία

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αν και δοκίμαζε τον Χάρη Μαυρία στις τελευταίες προπονήσεις με τους βασικούς, τελικά επέλεξε να χρησιμοποιήσει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε στο πρώτο παιχνίδι στην Σκωτία, ήτοι τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο στην άμυνα, τους Βιτόλο-Μαρίνο αμυντικά χαφ, με τον Ζέκα δεξί εξτρέμ, τον Σισοκό αριστερό και τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον προωθημένο Τοτσέ σε σχήμα 4-2-3-1. Από την άλλη πλευρά ο Στιούαρτ ΜακΚόλ παρέταξε την Μάδεργουελ με μια διαφοροποίηση σε σχέση με το πρώτο ματς, καθώς προτίμησε τον Κάμινς αντί του Χιγκντον.


Απείλησε με Τοτσέ

O Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και στο πρώτο 3λεπτο είχε δύο καλές στιγμές με τον Τοτσέ, ο οποίος, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Μάδεργουελ, στο 2' πλάσαρε στα χέρια του Ράντολφ και στο 3' σούταρε λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 12' από σέντρα του Σισοκό, ο Βύντρα έκανε την προβολή, όμως ο Ράντολφ δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.

Η απόκρουση του Καρνέζη

Οι Σκωτσέζοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο 28ο λεπτό, όταν ο Μέρφι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Καρνέζη να πέσει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούσει. Στο 32' ο Βύντρα έκανε την επέλαση από δεξιά, συνδυάστηκε με τον Ζέκα, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο αρχηγός του Τριφυλλιού κόντραρε στους αμυντικούς της Μάδεργουελ και κατέληξε κόρνερ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη μακρινό, αλλά αυτή τη φορά εντελώς άστοχο σουτ από τον Μέρφι.

Γκολάρα με φάουλ του Λάζαρου

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 51ο λεπτό, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ράντολφ κάνοντας το 1-0. Ακολούθησαν δύο σουτ από τον Βύντρα στοο 53' και στο 58', που ωστόσο δεν ανησύχησαν τον Ράντολφ, ενώ στο 59' από κόρνερ του Σισοκό, κεφαλιά του Βελάσκες πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και άουτ. Η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 60', όταν ο Σισοκό έβγαλε τη σέντρα, ο Τοτσέ πήρε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ της Μάδεργουελ απέκρουσε ενστικτωδώς! Πριν το κόρνερ, πάντως, υπήρξε χέρι του Ντέιλι μέσα στην περιοχή και οι πράσινοι δικαίως διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι Μόλις μπήκε σκόραρε (ξανά) ο Μαυρίας

Ο Φερέιρα στο 70ό λεπτό προχώρησε σε διπλή αλλαγή βάζοντας τους Κατσουράνη και Μαυρία αντί των Μαρίνου και Τοτσέ. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός όπως και στο πρώτο ματς στη Σκωτία, λίγα λεπτά αφότου πέρασε στο γήπεδο (75') πέτυχε το 2-0 με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ στην εστία του Ράντολφ, κερδίζοντας το χειροκρότημα 20.000 φιλάθλων του Τριφυλλιού. Στο 78' ήταν η σειρά του Χριστοδουλόπουλου να δώσει τη θέση του στον Πετρόπουλο και να κλείσει έτσι τις αλλαγές του ο Παναθηναϊκός.

Το κερασάκι ο Σισοκό

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 83' από τον Σισοκό, ο οποίος υποδέχθηκε την πάσα από τον Κατσοουράνη, μπήκε από δεξιά στην περιοχή της Μάδεργουελ και σκάβοντας τη μπάλα πάνω από τον Ράντολφ έγαψε το 3-0 για τους πράσινους γνωρίζοντας την αποθέωση από την κερκίδα.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος (70' Κατσουράνης), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Σισοκό, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (78' Πετρόπουλος), Ζέκα, Τοτσέ (70' Μαυρίας).

Μάδεργουελ: Ράντολφ, Χάμελ, Χάτσινσον, Ράμσντεν, Κάμινς, Λο, Χέιτλι, Λάσλι, Ογιάμα (70' ΜακΧαγκ), Μέρφι, Ντάλεϊ (76' Χίγκντον).

                             

www.sport.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ