2012-08-09 01:14:59
Φωτογραφία για Τσίπρας και Νταλάρας χάλασαν τις διακοπές τους και επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα για να συναντήσουν τον Εβραίο!!! (Αριστεροί και δεξιοί προσκυνητές...)
Ο Πέρες παραλαμβάνει το Χρυσό Μετάλλιο της ΒουλήςΠρο τεσσάρων μόλις ημερών, δημοσιεύτηκε η… είδηση ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, φεύγει για… διακοπές στην Κρήτη (κάποιοι επιμένουν ότι μιμείται τον αλήστου πολιτικής μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου…), συν γυναιξί και τέκνοις. Μάλιστα, οι κουτσομπολίστικες στήλες των διαφόρων blog δημοσίευσαν και ορισμένες φωτογραφίες από τις αμέριμνες στιγμές της οικογένειας Τσίπρα.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε καλά-καλά να πάει στην Κρήτη και την Τετάρτη επέστρεψε στην τσιμεντούπολη! Ποιος ο λόγος που χάλασε τις διακοπές του και μάλιστα υπό συνθήκες καύσωνα 43 βαθμών Κελσίου; Μα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του σιωνιστικού Ισραήλ, Σιμόν Πέρες! Μπορούσε να χάσει τέτοιο… κελεπούρι; Μάλιστα, η συνάντηση δεν έγινε σε «ουδέτερο» έδαφος, αλλά στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πέρες. Δηλαδή, ο «πολύς» Τσίπρας πήγε στον Πέρες!

Όπως πληροφορούμαστε, η συνάντηση κράτησε μία ολόκληρη ώρα, γεγονός που σημαίνει πως δεν ήταν καθόλου «εθιμοτυπικού» χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικού
. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μάθουμε –έστω μέσες-άκρες- τι ειπώθηκε στη συνάντηση, καθώς ο… Τσε Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις εξερχόμενος του ξενοδοχείου. Επίσης, δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την συνάντηση. Προφανώς, γιατί μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και ο αρχισυνασπισμένος δε θέλει να υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις περίεργες συναναστροφές του… Καθόλου «περίεργες» για μας που ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας… 

       Και ο Νταλάρας Δεν παρευρέθηκαν μόνο οι συνήθεις πολιτικάντηδες του φιλο-εβραϊκού «λόμπυ» των Αθηνών, στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου του σιωνιστικού κράτους. Το παρών έδωσαν κι άλλοι φίλοι του Ισραήλ, και μάλιστα «προοδευτικοί» καλλιτέχνες. Διαβάζουμε σχετικά στον «Βηματοδότη»:

«Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας προς τιμή του ισραηλινού Προέδρου κ.Σιμόν Πέρες υπήρχε και ένας προσκεκλημένος, φίλος του ισραηλινού Προέδρου. Ηταν ο κ.Γ. Νταλάρας, οποίος εγκατέλειψε προσωρινά την Αντίπαρο όπου παραθερίζει και πήγε στο επίσημο δείπνο. Γνώρισε τον ισραηλινό πρόεδρο, εξηγούσε η σύζυγός του κυρία Αννα Νταλάρα (πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ) από τις συναυλίες που έδωσε υπέρ της ειρήνης στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη». 

Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Νταλάρα, που από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ βρέθηκε συνδαιτυμόνας του αρχισιωνιστή Πέρες; Κανένας απολύτως! Ο άνθρωπος είναι συνεπέστατος στις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού. Μην ξεχνάμε, πως και ο Μαρξ, και ο Λένιν, και ο Τρότσκι, ακόμα και ο Αβραάμ Μπεναρόγια, ιδρυτής του ΚΚΕ, όπως και πολλοί άλλοι –οι περισσότεροι διεθνείς αστέρες του κομμουνισμού-, έλκουν την καταγωγή τους από την «εκλεκτή» φυλή. Κι αυτοί, λοιπόν, -αν ζούσαν σήμερα- στο ίδιο τραπέζι θα βρίσκονταν!  
πηγή
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ