2012-08-09 00:17:01
Φωτογραφία για Μεγάλο ''μπαμ'' με Μόουρα για την Παρί Σεν Ζερμέν!
Νέα "βόμβα" από την Παρί η οποία "έκλεισε" και τον Λούκας Μόουρα μέχρι το 2017. Από τον ερχόμενο Ιανουάριο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ο 20άχρονος μεσοεπιθετικός.

Το σάρωμα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο συνεχίζεται, καθώς μετά από τους Εζέκιελ Λαβέτσι, Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, απέκτησε και ένα νέο "hot" όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Λούκας Μόουρα.

Ο 19άχρονος άσος της Σάο Πάουλο είχε αποτελέσει "μήλον της Έριδος" για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ, όμως τα πετροδόλαρα της διοίκησης της Παρί και τα μεγάλα ονόματα που έχουν ήδη προσγειωθεί στο "Παρκ Ντε Πρενς" έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επικρατήσουν στο φινάλε οι Παριζιάνοι.

"Η Παρί και η Σάο Πάουλο κατέληξαν σήμερα σε συμφωνία για την οριστική μεταγραφή του Λόυκας Ροντρίγκες Μόουρα Ντα Σίλβα", αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και θα αποτελέσει μέλος της ομάδας από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013.

"Αποκτώντας ένα ταλέντο με την ποιότητα του Λούκας, η Παρί προετοιμάζει ήδη το μέλλον της", καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όσον αφορά στο κόστος της μετακίνησής του από το Ρίο στο Παρίσι, το ρεπορτάζ από τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρει πως αναμένεται να φτάσει τις 35.000.000 λίρες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ