2012-08-09 00:15:23
Φωτογραφία για Πήρε Πρίττα ο Πανθρακικός
Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα η διοίκηση του Πανθρακικού ήρθε σε συμφωνία με τον Σάκη Πρίττα με τον 33χρονο έμπειρο διεθνή μέσο να ανακοινώνεται την Πέμπτη

Η διοίκηση του Πανθρακικού μέσα σε απόλυτη μυστικότητα ήρθε σε συμφωνία με τον Σάκη Πρίττα που θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του διάρκειας ενός χρόνου.

Με την απόκτηση του 33χρονου έμπειρου διεθνή μέσου ο Σάββας Παντελίδης πέτυχε να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας του γραμμής όπως επιθυμούσε όλες αυτές τις τελευταίες μέρες.

Ο Πρίττας αλλά και ο Ισπανός αριστερός μπακ Μιγκέλ Βιγιαρέχο θα τεθούν από αύριο στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής που βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Του επιθετικού με την απόκτηση του οποίου θα συμπληρωθεί το ρόστερ του Πανθρακικού για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μία εξέλιξη που επιθυμεί να έχει ολοκληρωθεί και αυτή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει αρχίσει να χάνει έδαφος με τον εκλεκτό του Παντελίδη να ανήκει σε ομάδα και ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Όσο για τον Πρίττα θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας έδειχνε να περιμένει τον Άρη, όπου και ανήκει μέχρι τα τέλη Ιουνίου που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του κι ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης συνεχίζει να αναζητεί ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ