2012-08-08 10:54:42
Φωτογραφία για Συνεχής ενημέρωση: Ολονύκτιο θρίλερ στην Ανάβρα Μαγνησίας - Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά
Σε ολονύκτιο θρίλερ εξελίχθηκε τελικά η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ανάβρα Μαγνησίας, με τις δυνάμεις της Π.Υ. να καταφέρνουν να την θέσουν υπό μερικό έλεγχο στη 1.00 περίπου τα ξημερώματα. Η μάχη με τις φλόγες δόθηκε... "σώμα με σώμα" από τους πυροσβέστες, από την στιγμή που σταμάτησαν οι ρίψεις από αέρος μετά την δύση του ηλίου το απόγευμα της Τρίτης, από το ένα ελικόπτερο και τα δύο αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ, που συνέδραμαν στην κατάσβεση.

Ενισχυμένοι από 4 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα που κατέφθασαν στο σημείο από την Λαμία, οι άνδρες της Π.Υ. Βόλου, υπό τον Διοικητή τους Μιχαλάκη, έζησαν ένα ολονύκτιο θρίλερ, κόντρα μάλιστα στους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πύραρχο Νικόλαο Μιχαλάκη, στο δύσβατο σημείο που έχει περιοριστεί το πύρινο μέτωπο, το οποίο κατακαίει από τις 3.00 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης ένα από τα ομορφότερα σημεία του ελληνικού χάρτη, επιχειρούν συνολικά 6 οχήματα, 40 άνδρες και 2 πεζοπόρα τμήματα, δυνάμεις που νωρίτερα κατάφεραν να αποτρέψουν την εξάπλωση της φωτιάς σε κτηνοτροφικές μονάδες, οι οποίες ευτυχώς δεν κινδύνεψαν στιγμή.

Το e-Volos.gr, σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα σας κρατάει ενήμερους μέχρι να τεθεί η πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ