2012-08-06 23:23:20
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή για όλους στον Ολυμπιακό, αφού με πρωτοβουλία και προσωπική επιθυμία του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση των καλύτερων νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ξεκινώντας να κάνουν πράξη τη σταδιακή ελληνοποίηση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "gavros.gr", λοιπόν, στο Λιμάνι είναι πάρα πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί, αλλά και αυτοί που ήδη υπήρχαν στο ρόστερ και είναι νεαροί σε ηλικία.

Παράγοντες του Θρύλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν κρύβουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τον τρόπο με τον οποίο έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής ο Βασίλης Καραγκούνης και ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Δύο παίκτες που, θεωρητικά, προορίζονταν κυρίως για τη δεύτερη ομάδα, δείχνουν ότι έχουν το ταλέντο και την ποιότητα να βοηθήσουν σε υψηλό επίπεδο και ότι αποτελούν τεράστια επένδυση.


Επιπλέον, στον Ολυμπιακό είναι χαρούμενοι και με την εξέλιξη ποδοσφαιριστών όπως ο Ανδρέας Τάτος και ο Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι δείχνουν ξεκάθαρα ότι επέστρεψαν έτοιμοι για να διεκδικήσουν σημαντικό ρόλο στα πλάνα του προπονητή.

Ο Σιόβας ήδη θεωρείται ότι θα είναι ένας από τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς, με τους Παπάζογλου και Μανωλά να διεκδικούν επίσης θέση και να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Όσο για τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Γιάννης Φετφατζίδη, στα 21 τους χρόνια αναμένεται να πάρουν πολλές ευθύνες στις πλάτες τους και δείχνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν, αλλά και να κάνουν το... κάτι παραπάνω για τον Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ