2012-08-06 23:22:21
Φωτογραφία για Επίθεση φιλίας (;) προς διαφωνούντες,,,!!!
Επίθεση φιλίας προς τους διαφωνούντες εντός ΠΑΣΟΚ επιχειρεί τώρα η Ιπποκράτους σε μία προσπάθεια να ξεχαστούν τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, 

με τον καβγά Βενιζέλου - Χρυσοχοΐδη, την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ από έξι βουλευτές και το «μέτωπο» των ... μεταρρυθμιστών κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου. Φαινομενικά τουλάχιστον. Γιατί στην πραγματικότητα, όσα διαμηνύονται από το ΠΑΣΟΚ ότι η ηγεσία του δεν πρόκειται να ανακυκλώσει τη συζήτηση για τα εσωτερικά του κόμματος και πως ο πρόεδρος τους θέλει όλους κοντά του... υπονομεύονται από ακριβώς το ίδιο περιβάλλον.

«Το μέλλον της παράταξης κρίνεται από το μέλλον της χώρας και όχι από την στάση μερικών προσώπων», λένε συνεργάτες του προέδρου, που κατά τα άλλα καλούν όλα τα στελέχη κοντά τους. «Κατανοούμε πόσο δύσκολη είναι η νέα εποχή για πολλά στελέχη μας, συνηθισμένα σε άλλους ρόλους, που είναι τώρα εκτός κυβέρνησης ή και εκτός Βουλής», λένε με νόημα, «φωτογραφίζοντας» του κ.κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ανδρέα Λοβέρδο, που εξ αρχής ήθελαν «ουσιαστικότερη» συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αλλά και την Άννα Διαμαντοπούλου που δεν κατάφερε να εκλεγεί.


«Ο μόνος τρόπος να σταθεί ξανά στα πόδια της η παράταξη, είναι να εφαρμόζει με συνέπεια την στρατηγική που παρουσιάστηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό», λένε, γνωρίζοντας καλά ότι τουλάχιστον ο κ. Λοβέρδος έχει αποστασιοποιηθεί από αυτή και ο κ. Χρυσοχοΐδης το κάνει στην πράξη... Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με το κόμμα να θυμίζει συνεχώς τις φειδωλές προεκλογικές του υποσχέσεις, εξαιτίας του κόστους που πλήρωσε από την «ανακολουθία μεταξύ του προεκλογικού λόγου του 2009 και των όσων επακολούθησαν» Σε κάθε περίπτωση, σε μία προσπάθεια να... ξεχαστούν οι τελευταίοι τριγμοί, ο κ. Βενιζέλος συγκαλεί αύριο Τρίτη, την Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα της πολιτικής και οργανωτικής ανασύστασης της παράταξης.

Παράλληλα, αναμένεται να συγκροτήσει - με μεγάλη καθυστέρηση - τους αναγκαίους τομείς και να ορίσει υπευθύνους σε περιφερειακό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος για επικεφαλής της Γραμματείας Επικοινωνίας είναι ο στενός συνεργάτης του Γιάννης Δατσέρης, ενώ αντίστοιχη θέση στην Γραμματεία Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου θα αναλάβει - κατά πληροφορίες - ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Θα συζητηθεί ακόμα ο αναπροσανατολισμός του ΙΣΤΑΜΕ, με επικρατέστερο για επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου του τον πρώην υπουργό Ναπολέοντα Μαραβέγια, καθώς και οι επαφές με όμορα κόμματα και κινήσεις, τις οποίες δρομολογεί ήδη αρμόδια Επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Κώστα Σκανδαλίδη, Μίμη Ανδρουλάκη, Πάρι Κουκουλόπουλο, Πέτρο Ευθυμίου και Νίκο Ανδρουλάκη. Οι τελευταίοι, μετά την πρώτη τους συνεδρίαση όπου κατέγραψαν τις επαφές που μπορεί ο καθένας τους να κάνει σε προσωπικό επίπεδο εντός του Αυγούστου, σκοπεύουν να συνεδριάσουν εκ νέου στις 20-25 του μήνα για να κάνουν «ταμείο» και να σχεδιάσουν την μεθοδολογία του «φόρουμ διαλόγου» που ευελπιστούν να ξεκινήσει από Σεπτέβριο.real.gr  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρε πώς τα λέει ο Φώτης...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρε πώς τα λέει ο Φώτης...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ