2012-08-06 23:11:54
Φωτογραφία για «ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΜΑΛΑΓΑ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Η ισπανική ιστοσελίδα «diariosur.es» κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον αγώνα της Μάλαγα με τον Ολυμπιακό και πληροφορεί για το ποιοί είναι μερικοί από τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Πελεγκρίνι.

Ο ισπανικός Τύπος ασχολείται αρκετά με το φιλικό της Μάλαγα κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού οι ερυθρόλευκοι θεωρούνται -και είναι- μεγάλη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά οτι η Μάλαγα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και οτι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τους Ισπανούς, ενώ αναφέρει οτι η Μάλαγα θα βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη αύριο στις 11:00 και μάλιστα τονίζεται ότι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ετοιμάζει αλλαγές σχετικά με τους παίκτες που χρησιμοποίησε στο φιλικό με τη Γιουβέντους.

Σίγουρος είναι Καμενί κάτω από τα δοκάρια ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν ορισμένοι εκ των Ελιζέου, Ντούντα, Χουάνμι και Μπουονανότε.

Μάλιστα στο κείμενο αναφέρεται οτι στα πέντε φιλικά που έχουν δώσει οι Ισπανοί Καμπαγέρο, Ντεμικέλις, Τουλαλάν και Πορτίγιο έχουν ξεκινήσει στη βασική 11άδα.

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό οι Ισπανοί πληροφορούν οτι οι ερυθρόλευκοι πήραν το πρωτάθλημα και το Κυπέλλου στην Ελλάδα και οτι παίζουν απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμα τονίζουν οτι στους ερυθρόλευκους αγωνίζεται και ένας Ισπανός, ο Νταβίντ Φουστέρ ενώ πριν από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό προπονητής ήταν ο επίσης Ισπανός, Ερνέστο Βαλβέρδε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ