2012-08-05 21:52:14
Φωτογραφία για Σκληρή απάντηση Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τους λαθρομετανάστες
Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για «πογκρόμ» και στις κατηγορίες του βουλευτή Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δ.Τσουκαλά ότι η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας προσβάλλει τον πολιτισμό μας ,δίνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης «Πραγματικά προσβολή για τον πολιτισμό μας όμως είναι να ανέχεσαι να διαβιούν ανθρώπινες ψυχές σε συνθήκες απαράδεκτες υγειονομικά (και όχι μόνο) και να στοιβάζονται κατά δεκάδες σε άθλια διαμερίσματα, που στερούνται τις στοιχειώδεις υποδομές .

Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και να παριστάνεις ότι αγνοείς πως η επιχείρηση 'Ξένιος Ζευς' πραγματοποιείται με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να παρακολουθείς αδιάφορος την οικονομική καταστροφή σε δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, όπως και την συνεπακόλουθη αύξηση της ανεργίας, σε περίοδο οικονομικής κρίσης.


Αλλά και προσβολή για την Δημοκρατία μας είναι να ταυτίζεις όσους αντιστάθηκαν στην κατάλυση των πολιτικών ελευθεριών την 4η Αυγούστου 1936 με τους… παράνομους μετανάστες! Και είναι σίγουρα καινοφανής η απαίτηση στις ημερομηνίες πραξικοπημάτων να σταματά κάθε κρατική δραστηριότητα, για να μην θιγεί η 'δημοκρατική ευαισθησία' του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει το υπουργείο με ανακοίνωση του.

«Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας ζήτησε από την πρώτη στιγμή τη συστράτευση της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού κόσμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν επιθυμεί να συστρατευθεί σε αυτή την προσπάθεια αλλά επιδιώκει και να την τορπιλίσει. Ο ελληνικός λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του», καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του υπουργείου.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η επιχείρηση απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς». Περίπου 2000 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν από τα ξημερώματα σε Μοναστηράκι, Πλατεία Βάθη και Ομόνοια και το Πεδίον Άρεως . Ο χθεσινός απολογισμός έχει συνολικά 4900 προσαγωγές και 1130 συλλήψεις.
πηγή
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ