2012-08-04 21:50:26
Φωτογραφία για Τους... τσιτώνει ο Φερέιρα!
Mπορεί το 2-0 της Σκωτίας να έχει ήδη στείλει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της ρεβάνς δεν δείχνει να συμμερίζεται την άποψη αυτή και κρατάει... τσιτωμένους τους παίκτες του! 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να δει συμπτώματα εφησυχασμού στην ρεβάνς της Τετάρτης και αυτό φαίνεται αφενός από το γεγονός ότι η προπόνηση του Σαββάτου ήταν διπλή και αφετέρου από τα όσα είπε στους παίκτες του!

Κάνοντας ανάλυση του πρώτου αγώνα στο video προκειμένου είτε να εστιάσει στις λάθος κινήσεις που είχαν κάνει οι ποδοσφαιριστές του, είτε να τους επιβραβεύσει για τα σωστά ο Πορτογάλος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Η νίκη αυτή ήταν ένα πολύ σημαντικό και καλό αποτέλεσμα! Πρέπει όμως να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Στο γήπεδο πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Απομένει ένα ματς, το οποίο θα είναι μπροστά στον κόσμο μας. Για αυτό πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι και βελτιωμένοι». 

Στα αγωνιστικά η ευχάριστη είδηση είναι η επιστροφή του Πίντο στις προπονήσεις και λογικά θα είναι στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης! 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ