2012-08-03 14:44:56
Φωτογραφία για Φεύγει από τη Μάλαγα ο Πελεγκρίνι!
Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Μάλαγα θα έχει την Παρασκευή ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ίσως αποτελέσει παρελθόν από την ισπανική ομάδα λόγω των οικονομικών της προβλημάτων. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε κάκιστη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκονται τα πράγματα στη Μάλαγα.

Τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου είναι πάρα πολύ μεγάλα και δεν αποκλείεται λόγω αυτών σε λίγες μέρες οι "γαύροι" να είναι εντελώς διαφορετικοί.

Ήδη ο Σάντι Καθόρλα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Άρσεναλ. Ο Ισπανός πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και εντός των επόμενων ημερών θα υπογράψει. Ωστόσο, δεν αναμένεται να είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει.

Σήμερα (3/8) σύμφωνα με την "AS" ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα έχει συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Ο Χιλιανός προπονητής αμείβεται με 3,3 εκατομμύρια το χρόνο και ο σύλλογος πολύ δύσκολα θα αντέξει να έχει στις τάξεις του αυτό το συμβόλαιο σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι. Έτσι δεν αποκλείεται η συνεργασία των δύο πλευρών να λυθεί.

Την ίδια στιγμή στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η Μάλαγα χρωστά ένα μεγάλο ποσό από τη μεταγραφή του Καθόρλα στην Βιγιαρεάλ. Αυτό έχει αναγκάσει τα "κίτρινα υποβρύχια" να το αναφέρουν στην ΟΥΕΦΑ και να ασκήσουν με αυτό τον τρόπο ακόμα μεγαλύτερη πίεση στη Μάλαγα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ