2012-08-03 14:43:04
Φωτογραφία για Παίρνει Γκονζάλο Ροντρίγκες-Ακουιλάνι η Φιορεντίνα!
Σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι η Φιορεντίνα, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Γκονζάλο Ροντρίγκες. Τελειώνει και του Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Ακάθεκτη συνεχίζει η Φιορεντίνα το μεταγραφικό της ντεμαράζ στην προσπάθειά της να εμφανιστεί πολύ καλύτερη τη νέα σεζόν στο Καμπιονάτο.

Οι "βιόλα" έχουν μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη έχουν ολοκληρώσει 12 μεταγραφές, χωρίς όμως να δείχνουν διάθεση να μείνουν εκεί.

Ο Γκονζάλο Ροντρίγκες θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της Φιορεντίνα, αφού η ιταλική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τη Βιγιαρεάλ, όπως επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους τα "κίτρινα υποβρύχια".

Αυτή τη στιγμή το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Φιορεντίνα, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών. Έτσι ο Αργεντινός θα γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα πάει στη Φλορεντία από τη Βιαγιαρεάλ, καθώς πρόσφατα αποκτήθηκε και ο Μπόρχα Βαλέρο.

Εν τω μεταξύ, τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Για τον Ιταλό μέσο η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα θα δώσει 4 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ, ενώ ο ίδιος θα αμείβεται με 1,7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν πως για τα δύο πρώτα χρόνια το μισό ποσό του συμβολαίου του θα δίνεται από τους "κόκκινους".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ