2012-08-03 09:42:10
Φωτογραφία για Στον Εισαγγελέα για δεύτερη φορά οι φερόμενοι ως εμπρηστές στην πυρκαγιά που έκαψε τη Βιάννο
Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου θα βρεθούν για δεύτερη φορά ο 32χρονος κτηνοτρόφος και ο 21χρονος Πακιστανός που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ...εμπρησμό που είχε σαν αποτέλεσμα για την καταστροφική πυρκαγιά στη Βιάννο.

Σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό κατά συναυτουργία, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν κατηγορούμενοι για εμπρησμό ύστερα από μαρτυρία του πιλότου του πυροσβεστικού ελικοπτέρου, άτι οι συγκεκριμένοι ήταν κοντά σε όλα τα σημεία που εκδηλώθηκαν εστίες φωτιάς και την Τετάρτη το μεσημέρι οδηγήθηκαν στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Μάλιστα στο δικαστικό μέγαρο έφτασε την ίδια ημέρα και ο ίδιος ο πιλότος για να καταθέσει την μαρτυρία του και να αναγνωρίσει τους δύο άνδρες.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν κατά την διάρκεια της κατάθεσής τους ότι βρίσκονταν στην περιοχή καθώς εκεί έχει κοπάδι ο 32χρονος και είχαν μεταβεί για να ελέγξουν τα ζώα.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία τους συνέλαβε τον κτηνοτρόφο για παράνομη κατοχή μαχαιριού και παράνομη απασχόληση αλλοδαπού ενώ η πυροσβεστική τους παραπέμπει για τη φωτιά.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ