2012-08-02 20:18:02
Φωτογραφία για Μια Ελληνίδα στη λίστα των πιο καλοντυμένων του κόσμου
Μπορεί να μην έχει επίσημα θρόνο και να αποκαλείται πριγκίπισσα Αλεξάνδρα της Ελλάδος από τα διεθνή μίντια, αλλά η εν λόγω κυρία κατάφερε να είναι η μοναδική Ελληνίδα που βρέθηκε να φιγουράρει στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του κόσμου για το 2012, σύμφωνα με το περιοδικό «Vanity Fair».

Μια θέση την οποία θα ήθελαν πολλές κυρίες στη χώρα μας, με οποιοδήποτε τίμημα.

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, κόρη του Πρίγκιπα Μιχαήλ και της εικαστικού Μαρίνας Καρέλα, η οποία ασχολείται με παιδιά, η αλήθεια είναι ότι διατηρεί χαμηλό προφίλ, αλλά δεν περνάει απαρατήρητη. Το όνομα της έχει περίοπτη θέση στη λίστα μαζί με τη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, τo πρίγκιπα Harry, το διάσημο ράπερ και σύζυγο της Beyonce, Jay Ζ, τη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, τον ηθοποιό Colin Firth με την σύζυγό του, την ηθοποιό Diane Kruger, το μοντέλο και ηθοποιό Poppy Delevigne κ.α. Η Αλεξάνδρα χαρακτηρίζεται από την απλότητα της και το άψογο στυλ της, αποφεύγοντας οτιδήποτε κραυγαλέο.


Το εντυπωσιακό με την εν λόγω λίστα είναι το γεγονός ότι δεν φιγουράρουν οι συνήθεις ύποπτοι, πρόσωπα που θεωρούνται ειδικοί της μόδας, αλλά άνθρωποι με πιο ψαγμένο στυλ. Το μυστικό του στυλ τους είναι τα vintage κομμάτια που διαθέτουν όπως και ρούχα και στυλ που κληρονόμησαν από τους παππούδες τους. Πάντως ,αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα κατάφερε να «εκθρονίσει» από την λίστα την Μαρί Σαντάλ, η οποία είχε εξασφαλισμένη θέση στην λίστα του περιοδικού τα τελευταία χρόνια.
zougla.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εξετάζει Μαντού
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εξετάζει Μαντού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ