2012-08-01 17:12:03
Φωτογραφία για Σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ σε δήλωση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου
από το Γραφείο Τύπου

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε το εξής σχόλιο απαντώντας σε τοποθέτηση που έκανε ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, στα πλαίσια της αγόρευσής του για το νομοσχέδιο της Παιδείας:

«Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος έβγαζε σήμερα πολιτικές κραυγές επειδή επέρχονται αλλαγές (οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταψηφίζουν το νομοσχέδιο) στο Ν. 4009 για την Παιδεία που είχε ψηφίσει με ευρεία συναίνεση πέρυσι η Βουλή των Ελλήνων. Δηλαδή με την ψήφο ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήταν σκόπιμο να θυμηθεί ότι ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος αποδέχθηκε μέσα σε ένα μήνα να αλλάξει το Φεβρουάριο του 2012 η Βουλή το νόμο για τις 60 δόσεις στα ληξιπρόθεσμα χρέη των οφειλετών του Δημοσίου και να συναινέσει στην εφαρμογή του «Νόμου Τόμσεν» που οδηγεί από σήμερα ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας απέναντι από Εφόρους, Εισαγγελείς, δικαστήρια, χειροπέδες, κατασχέσεις και υποθήκες των προσωπικών τους περιουσιακών στοιχείων. Ένας νόμος που επίσης είχε περάσει τότε από τη Βουλή με την ψήφο ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί τώρα τσιμουδιά κ. Λοβέρδε για το θέμα των ληξιπρόθεσμων;»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γυμναστείτε χορεύοντας zumba
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γυμναστείτε χορεύοντας zumba
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ