2012-08-01 16:13:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Χτύπημα στα κυκλώματα παράνομης πορνείας
Καίριο χτύπημα στα κυκλώματα παράνομης πορνείας που λυμαίνονται την Πάτρα επιχειρεί να καταφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση Ασφαλείας της πόλης. Στο πλαίσιο των δράσεων που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες για τον περιορισμό του φαινομένου, πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση-«σκούπα» στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν εννέα ιερόδουλες οι οποίες εκδίδονταν κατά μήκος της Αγίου Ανδρέου, αλλά και στην πλατεία Πίνδου.

Η απότομη αύξηση του αριθμού των Νιγηριανών ιερόδουλων που «πουλάνε» νυχτερινές ώρες τις υπηρεσίες τους στους δρόμους και τις πλατείες της αχαϊκής πρωτεύουσας έχει ανησυχήσει τις αρχές της πόλης, οι οποίες φοβούνται μήπως επαναληφθεί το φαινόμενο της Αθήνας με τις δεκάδες οροθετικές ιερόδουλες οι οποίες εκδίδονταν ελεύθερα και χωρίς κανέναν περιορισμό.

Οπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, τα βράδια το κέντρο και οι γύρω δρόμοι της πόλης, όπως η Αγίου Ανδρέου, η οδός Κορίνθου και η Ζαΐμη, μετατρέπονται σε στέκια των νεαρών κοριτσιών τα οποία εκδίδονται για πέντε ή δέκα ευρώ.

Στο πλαίσιο των ενεργειών που έχει δρομολογήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Ασφαλείας Πατρών για την πάταξη του φαινομένου, πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα επιχείρηση-«σκούπα» στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν εννέα ιερόδουλες.

Ανάλογες δράσεις πρόκειται να επαναληφθούν και στο προσεχές μέλλον, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του διοικητή Ασφαλείας Πατρών Ανδρέα Τσαουρδά.

Οι γυναίκες που προσήχθησαν στην Ασφάλεια θα εξεταστούν από γιατρό, κάτι που είχε γίνει και προ διμήνου, χωρίς όμως τότε να διαπιστωθεί κάποιο κρούσμα AIDS ή άλλου σεξουαλικά μεταδιδόμενου νοσήματος.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ