2012-08-01 09:24:04
Φωτογραφία για ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φερόταν πως είχε το προβάδισμα στην υπόθεση του Βασίλη Καββαδά, αλλά ο Ολυμπιακός επέστρεψε με νέα προσφορά και πλέον έχει και εκείνος αρκετές πιθανότητες.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι "πράσινοι" φάνταζαν ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο και αυτό γιατί πρόσφεραν περισσότερα χρήματα από τους ερυθρόλευκους για τον Έλληνα σέντερ.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, αφού -όπως αναφέρει η "SportDay"- οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ανέβασαν την προσφορά τους και ισοφάρισαν τα χρήματα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα πλεονέκτημα έναντι του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ζητούν από τον Καββαδά να αλλάξει τον μάνατζερ του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, (πρόκειται για τον Νίκο Λώτσο που εκπροσωπεί τους Μπατίστ, Καϊμακόγλου, Βουγιούκα και Περπέρογλου), κάτι που δεν απασχολεί τους ερυθρόλευκους και δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο σχετικά με το μέλλον του νεαρού παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ