2012-08-01 09:12:04
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΑ... ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
Να... «δέσουν» τον Βασίλη Τοροσίδη θέλουν στον Ολυμπιακό και μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο που θα προβλέπει απολαβές ίδιες με εκείνες του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια που θέλουν τον αρχηγό των νταμπλούχων Ελλάδας να παίρνει μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού, μπορεί να πληθαίνουν, αλλά όσο το θέμα παραμένει στάσιμο, τόσο θα αυξάνονται και οι πιθανότητες παραμονής του.

Η επιθυμία των ερυθρόλευκων να διατηρήσουν τον αρχηγό της ομάδας στο ρόστερ τους είναι δεδομένη και όπως αναφέρει ο «Γαύρος», σκέφτονται να του προσφέρουν ίδιο συμβόλαιο με αυτό του Αβραάμ.

Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν ποσό που θα αγγίζει τις 800.000 ευρώ τον χρόνο, όσο δηλαδή παίρνει και ο Αβραάμ μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που τελικά γίνει το μεγάλο deal και ο Τοροσίδης φύγει τον Ολυμπιακό, η πρώτη επιλογή του Ζαρντίμ είναι ο Κριστιάν Σαπουνάρου, την στιγμή που από τον Ατρόμητο έχουν προτείνει όπως φαίνεται τον Σκόνδρα, με σκοπό να πάρουν τον Σουμπίνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ