2012-07-31 18:03:41
Φωτογραφία για ΠΙΡΕΣ : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΟΣΟΡΟ
Ο βοηθός του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ και ένας εκ των γυμναστών τερματοφυλάκων, Κάρλος Πιρές, δηλώνει ενθουσιασμένος με την Ελλάδα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και όλοι στην... πορτογαλική παροικία του Ρέντη δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την επιλογή τους να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε σε πορτογαλικό site ο εκ των συνεργατών του προπονητή του Ολυμπιακού και προπονητής γκολκίπερ (μαζί με τον Αλεξούδη), Κάρλος Πιρές, ο οποίος στάθηκε και σε κάποιο μεταγραφικό ζήτημα, όταν του ζητήθηκε να πει τη γνώμη του για τον Μοσορό και διέψευσε ότι υπάρχει θέμα.

Οι δηλώσεις του Πιρές έγιναν στο "futbol365", λίγο μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπράγκα και πρώτα απ' όλα αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες, ενώ οι οπαδοί ζουν με μεγαλύτερο πάθος σε σχέση με τους Πορτογάλους το ποδόσφαιρο».


Σε ερώτηση αν αληθεύει ότι ο Μοσορό θα αφήσει την Μπράγκα για να προσχωρήσει στον Ολυμπιακό, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν ξέρω τίποτα».

Οι υπόλοιπες δηλώσεις του ήταν για την Μπράγκα και τους τερματοφύλακές της, μέσα από τις οποίες φαίνεται τι ζητούν ο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του από τους γκολκίπερ.

«Η Μπράγκα είναι από τις μεγάλες δυνάμεις στην Πορτογαλία και βασίζεται κυρίως στην περσινή ομάδα. Εχει δύο πολύ καλούς γκολκίπερ. Διαβάζουν καλά το παιχνίδι, παίζουν καλά με τα πόδια και καθοδηγούν την άμυνα. Πίσω στην άμυνα πρέπει να υπάρχει αποτελεσματικότητα και απλότητα. Δεν δουλεύουν όλες οι ομάδες καλά με τους γκολκίπερ. Χρειάζεται να υπάρχει ειδική προπόνηση για κάθε ηλικία και πολλές ώρες δουλειάς στην προπόνηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ