2012-07-31 17:50:07
Φωτογραφία για «ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ...»
Ο μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη δηλώνει ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν, αποκαλύπτει ότι ο διεθνής αμυντικός θα ήθελε να αγωνιστεί για τους Ρωμαίους, αλλά τονίζει ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία Η Ρόμα θέλει να εντάξει τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο δυναμικό της, ο Βασίλης Τοροσίδης μόνο αρνητικά δεν βλέπει την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις έχοντας κάνει γνωστό με τη στάση του ότι δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο... Δεν έχει υπάρξει το παραμικρό που να οδηγεί στο συμπέρασμα για συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις του στο site "calciomercato.it", το οποίο δίνει μεγάλο βάρος στις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων.

«Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον πελάτη μου, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πριν ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις, πρέπει πρώτα οι δύο εταιρίες να έχουν οδηγηθεί σε συμφωνία. Του Βασίλη θα του άρεσε να παίξει στη Ρόμα, όμως επαναλαμβάνω ότι πρώτα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες», δήλωσε ο Γιώργος Καζιάνης.


Ο ατζέντης του Τοροσίδη διαψεύδει, με λίγα λόγια, γι' ακόμα μια φορά τα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός και η Ρόμα έχουν συμφωνήσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Βέβαια, με το να λέει ότι θα άρεσε στον Τοροσίδη να παίξει στη Ρόμα, ίσως να δείχνει ότι κάτι θα γίνει στην πορεία, ίσως και σύντομα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντέμης: «Μαζί σου Θωμά»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντέμης: «Μαζί σου Θωμά»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ