2012-07-31 11:31:03
Φωτογραφία για Ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacy295 – δωρεάν παράδοση την ιδία  μέρα
Το ηλεκτρονικό φαρμακείο www.pharmacy295.gr αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η δωρεάν παράδοση σε όλη την Αθήνα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ακόμα και εάν επιλέξει κάποιος να πληρώσει με αντικαταβολή, ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας και με παράδοση των προϊόντων την ίδια μέρα.

Με ένα κλικ στο www.pharmacy295.gr θα βρείτε προϊόντα Apivita, Vichy, La Roche posay, Frezyderm, Darphin, Elancyl, Galenic, Solgar, Forte pharma με -30%, Αντηλιακά – αδυνατιστικά με -40%, διαγνωστικές συσκευές πιεσόμετρα μέχρι & -52%.

Στο www.pharmacy295.gr λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή 800 1000 295 (χωρίς χρέωση) για τηλεφωνικές παραγγελίες και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα ομορφιάς, συμπληρωμάτων διατροφής, διαγνωστικών συσκευών και υγείας.

Κάντε τις online αγορές σας εύκολα γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια στο www.pharmacy295.gr στο ηλεκτρονικό φαρμακείο με τις καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον Μαύρο»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον Μαύρο»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ