2012-07-31 08:36:57
Φωτογραφία για Πρώτο βήμα σωτηρίας
Το πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς δίνει ο Παναθηναϊκός στη Σκωτία με τη Μάδεργουελ (21:45, OTE Sport1) για τα προκριματικά του Champions League.

Οι «πράσινοι θέλουν να εξασφαλίσουν ένα σκορ πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού της Αθήνας προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση των πλέι οφ και εκεί να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με πρόκριση επί της Μάδεργουελ, ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει για φέτος την Ευρώπη αφού στη χειρότερη περίπτωση θα παίξει στους ομίλους του Europa League κάτι που θα του φέρει 6 εκατομμύρια ευρώ μίνιμουμ στα ταμεία του, ενώ αν μέσω των πλέι οφ του Champions League μπει στους ομίλους θα βάλει σχεδόν τα τριπλάσια.

Αν αποκλειστεί από την Μάδεγουελ θα διεκδικήσει την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League μέσω πλέι οφ. Το χειρότερο σενάριο είναι αυτό του διπλού αποκλεισμού (από το Champions League και το Europa League) καθώς θα σημάνει οικονομική καταστροφή για τον σύλλογο.


Αυτό το γνωρίζει καλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα , ο οποίος έχει δώσει μεγάλο βάρος στο αποψινό παιχνίδι. Ο Πορτογάλος ΄έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει με τρεις ή τέσσερις στην άμυνα. Οι Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ θα ξεκινήσουν απέναντι στους Σκωτσέζους. Μένει να φανεί αν ο Βύντρα θα πλαισιώσει Μπουμσόνγκ και Βελάσκες ως δεξί στόπερ, με τον Μαρίνο να παίρνει θέση δεξιού μπακ-χαφ ή αν το σύστημα θα είναι 4-2-3-1.

Η Μάδεργουελ του Στιούαρτ ΜακΚολ θα κατέβει με το 4-4-2 και τους Ράντολφ, Ράμσντεν, Κάμινς (Χάτσινσον), Χάμελ, Χέιτλι, Χάμφρεϊ, Λέισλι, Λο, Ντέιλι, Χίγκντον και Μέρφι να αποτελούν τη βασική της ενδεκάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ