2012-07-31 08:35:03
Φωτογραφία για Παγδατής:«Αφιερωμένη στους Κύπριους και τους Έλληνες»
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά τένις, επικρτώντας του Ιάπωνα Γκο Σοέντα και αφιέρωσε τη νίκη του στον πολύπαθο κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Οι δηλώσεις του στο balla.com.cy: Μάρκο συγχαρητήρια, ήταν για καλό η χθεσινή διακοπή γιατί σήμερα εμφανίστηκε πολύ πιο καλός:

«Ήταν καλό, σήμερα ένιωσα πάρα πολύ πιεσμένος, ένιωσα ότι δεν υπήρχε περιθώριο λάθους. Έπρεπε να παίξω σωστά να κερδίσω. Έπαιξα αποφασισμένα και τα κατάφερα».Αυτό φάνηκε και από τον πανηγυρισμό σου στην ισοφάριση. Μου φάνηκε σαν ήταν μια νίκη ενώ είχες ακόμη περιθώριο.

«Ήμουνα πολύ αγχωμένος, ένιωθα πολύ πίεση. Δεν ένιωθα ο εαυτός μου στο γήπεδο, τα πόδια μου τα ένιωθα κομμένα στο δεύτερο σετ. Μετά όμως ευτυχώς βρήκα τη λύση και κέρδισα το δεύτερο σετ γι' αυτό και ήμουνα πιο άνετος και πιο ελεύθερος».Που αφιερώνεις την πρόκριση;

«Στον κόσμο της Κύπρου, αλλά και στην Ελλάδα με όλα αυτά που συμβαίνουνε να τους δώσω μια ευχαρίστηση. Έχω αυτή την πίεση ελπίζω αύριο να νιώθω καλύτερα».Για το αυριανό παιχνίδι:

«Τώρα προς το παρών δεν βλέπω τίποτα, είμαι συγκινημένος ευχαριστημένος. Το θέμα είναι να βρω τον εαυτό μου να πάω να χαλαρώσω, να μιλήσω με τον προπονητή μου και να έρθω ψυχολογικά έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι».πηγη: balla.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ