2012-07-30 08:45:03
Φωτογραφία για 22χρονος στο Αγρίνιο οπλοφορούσε και έκανε τον... νταή σε όλους!
Οι πληροφορίες για γνωστό «νταή» που περιφερόταν οπλισμένος και απειλούσε όποιον δεν του… άρεσε, έπεφταν «βροχή» στο Αγρίνιο... και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχαν αρκετές καταγγελίες για να τον βγάλουν από την… κυκλοφορία!

Έτσι, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 22χρονου «παλικαρά», όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο μήκους 40 εκατοστών, μια σιδερογροθιά και τρεις κάλυκες πυροβόλων όπλων. Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Και χωρίς δίπλωμα οδηγούσε, και… οπλοφορούσε ένας ανήλικος τσιγγάνος που συνελήφθη σε κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 16χρονος, κατέσχεσαν μια σιδερογροθιά και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενο για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Για παράβαση του νόμου περί όπλων παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης ένας 49χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Κομοτηνή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρήκαν ένα σπρέι πιπεριού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ