2012-07-30 00:31:10
Φωτογραφία για Ο Raikkonen πίσω στην Ferrari;
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Kimi Raikkonen και το ενδεχόμενο του χρόνου να επιστρέψει στη Ferrari, στη θέση του Felipe Massa!

Ο 32χρονος Φινλανδός που τερμάτισε στη 2η θέση του ουγγρικού Grand Prix και που είναι ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου, αγωνίστηκε στη Scuderia για 3 χρόνια (από το 2007 έως και το 2009) κατακτώντας μάλιστα το μοναδικό Πρωτάθλημα της καριέρας του στο επεισοδιακό φινάλε του 2007.

Βέβαια πολλοί θα θέλανε να δούνε τον Iceman πίσω στο κόκκινο μονοθέσιο αλλά ο Luca di Montezemolo ο οποίος δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπο του Raikkonen είναι άκρως αντίθετος.

Μετά το τέλος του ουγγρικού Grand Prix οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον πιλότο της Lotus να σχολιάσει τις φήμες.

«Πάντα έλεγα πως δεν έχω άσχημα αισθήματα και πως είχα πολύ καλές στιγμές με την ομάδα (Ferrari). Κέρδισα ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είμαι ευτυχισμένος εδώ που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Το πιθανότερο πάντως είναι ο Φινλανδός να συνεχίσει και του χρόνου στη Lotus By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ