2012-07-27 17:50:08
Φωτογραφία για ΜΩΡΑΛΗΣ : ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Για μια νέα προσπάθεια υπεράσπισης του ποδοσφαίρου μίλησε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αναφερόμενος στους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που δεν τον ψήφισαν τόνισε πως θα προσπαθήσει να τους πείσει πως έκαναν λάθος.

Ο Β' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ επισήμανε πως αυτή η απαξίωση που υπάρχει από ορισμένους δεν είναι δίκαιη Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή για ‘μένα. Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω και από την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Σε μια δύσκολη περίοδο, που έχουν επιδεινωθεί τα προβλήματα. Γίνεται προσπάθεια από τις ομάδες να υπερασπιστούμε το ποδόσφαιρο -με τα όποια προβλήματα έχουμε λόγω και του ότι πολλές ομάδες θα αγωνίζονται με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες. Εγώ θα είμαι καθημερινά στα γραφεία με τους συνεργάτες μου για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αυτή η απαξίωση από ορισμένους δεν είναι δίκαιη. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε και θα κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια».


Για την στάση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία: «Θα προσπαθήσω να πείσω τις δύο ομάδες μέχρι τον Μάιο, ότι έκαναν λάθος που δεν με ψήφισαν. Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι θεμιτό, λόγω της πίεσης που δέχονται».

Για το αίτημα της Football League, τη νέα περίοδο να ανέβουν πέντε ομάδες στην Σούπερ Λίγκα: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προταθεί μια συνολική λύση. Ωστόσο τουλάχιστον σε ό,τι έχουμε συζητήσει δεν είναι στα πλάνα μας».

Μποροβήλος: «Ευχαριστώ για την τιμή»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, σημείωσε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν ξανά. Υπάρχουν πολλά προβλήματα όπου θα ασχοληθούμε δυνατά και θα ασχοληθούμε για την επίλυσή τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ