2012-07-26 20:39:11
Φωτογραφία για «ΣΕ... ΤΡΟΧΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΤΟΣΚΑΝΟ»
Μπορεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να διέψευσε τα περί επαφών με Γκιμαράες, η "Ο'Jogo" πάντως γράφει ότι ο Μαρσέλο Απαρεσίδο Τοσκάνο δέχεται κρούση τόσο από την Ελλάδα όσο και από ομάδα της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «Ojogo» στην έντυπη έκδοσή της, όπως το παρουσιάζει το "katimagiko.gr", αναφέρει:

«Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε... τροχιά Ολυμπιακού και Ελλάδας, της ομάδας που προπονεί ο Πορτογάλος Λεονάρντο Ζαρντίμ. Επίσης, αποτελεί επιθυμία και ομάδας από τη Ρωσία, η οποία σύντομα αναμένεται να υποβάλλει πρόταση στα γραφεία της Γκιμαράες».

Για τον Τοσκάνο, αλλά και τον Ντεφέντε της Γκιμαράες ο Ζαρντίμ είπε προχτές σε πορτογαλικό ραδιόφωνο ότι δεν υπάρχει θέμα. Ωστόσο, ενώ το πορτογαλικό έτυπο είχε δημοσιεύει τις δηλώσεις του Ζαρντίμ, επανέρχεται Ο Τοσκάνο, είναι γεννημένος το 1985 και αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου. Τη μια από τις δύο θέσεις, δηλαδή, που ο Ζαρντίμ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση (η άλλη είναι του κεντρικού αμυντικού). Επίσης, τα δικαιώματά του τα έχει γραφείο μάνατζερ που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο Ζαρντίμ. Είναι το ίδιο γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, του Αργεντινού που επίσης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και το όνομά του παρουσιάστηκε προ ημερών σε πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Βενετία από ψηλά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Βενετία από ψηλά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ