2012-07-26 20:36:35
Φωτογραφία για Ανοιχτή επιστολή αναγνώστη προς τον κ.Σαμαρά και τους συγκυβερνούντες Βενιζέλο και Κουβέλη
email αναγνώστη

Ήρθε η ώρα να δώσουμε,για πρώτη φορά ,συγχαρητήρια στον κ.Σαμαρά και στους συγκυβερνούντες για την άμεση αντίδραση τους στο twittarisma της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου. Η απόφαση της κυβέρνησης ήταν ακαριαία , αποκλεισμός της νεαρής αθλήτριας από τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Όπως φαίνετε οι πολιτικοί μας έλυσαν όλα τα προβλήματα της χώρας μας και με πρώτον τον κ.Κουβέλη ασχολούνται τώρα βαθύτερα ζητήματα όπως είναι τα μηνύματα στο twitter.Αντί να ασχοληθούν με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που είναι μια γάγγραινα για την ελληνική οικονομία καθώς τα έσοδα που χάνει το κράτος από την μαύρη αγορά , την μαύρη εργασία και από τα εκατομμύρια ευρώ που φεύγουν καθημερινά για Αλβανία – Σαντο Ντομινικο και Ουζμπεκιστάν είναι τεράστια, ασχολούνται με τα ποσταρίσματα στο twitter που αμφιβάλλω ότι οι πολιτικοί και οι αφρικανοί που βρίσκονται στην χώρα μας κατάλαβαν το νόημα του μηνύματος.


Κύριοι συγκυβερνήτες κάθε φορά που αναζητάτε χρήματα και έσοδα γιατί δεν κυνηγάτε αυτούς που φοροδιαφεύγουν, αυτούς που έχουν τις βίλες , τα κότερα, τις φερράρι και τις αμύθητες περιουσίες. Μήπως λέω μήπως όλοι αυτοί που φοροδιαφεύγουν είναι φίλοι σας, είναι κλαδαρχες των κομμάτων σας, είναι μεγαλογιατροί μεγαλοδημοσιογραφοι και μεγαλοδικηγόροι.(Κυκλοφόρησε η φήμη ότι συγχωνεύονται στον ΕΟΠΠΥ τα ταμεία των δημοσιογράφων και των δικηγόρων. Εδώ γελάμε!).

Αντί όμως να προστατέψετε τον λαό από όλους αυτούς, οι πολυσπουδασμενοι οικονομολόγοι σας κατάφεραν να διαλύσουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, να πετσοκόψουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων (όχι όλων, ας μας πείτε τι μισθό παίρνουν οι υπάλληλοι της βουλής και πόσους το χρόνο σε αριθμό, τί μισθό παίρνουν οι τραπεζικοί, οι υπάλληλοι στα ΜΜΕ.Όλοι αυτοί έχουν κατώτερο μισθό τα 457 ευρώ?)

Αλήθεια μπορείτε να πείτε στον ελληνικό λαό πόσο κοστίζουν οι βουλευτές(300 τον αριθμό, τί τους χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ακόμη δεν το έχουμε καταλάβει.).Με το Καλλικράτη χωρίσατε την χώρα σε 7 περιφέρειες, ο λαός είναι αυτός πλέον που εκλέγει τους 7 περιφερειάρχες που τον αντιπροσωπεύουν, οι 7 διορισμένοι από τις κυβερνήσεις γενικοί γραμματείς περιφερειών μετά τον Καλλικράτη μήπως είναι πλέον περιττοί?

Αλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει η εξοικονόμηση χρημάτων, έχετε άλλωστε τα θύματα τους συνταξιούχους να την πληρώνουν πάντα. Κάθε 2-3 μήνες βγαίνει ο εκάστοτε υπουργός οικονομικών και εφαρμόζει νέες μειώσεις στις συντάξεις, ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν συμπεριφέρονται έτσι σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ο συνταξιούχος δεν αντέχει άλλο το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Θα σας πρότεινα λοιπόν για να βγάλουμε από την δύσκολη θέση και τον υπουργό οικονομικών να δημιουργήσετε στρατόπεδα συγκέντρωσης συνταξιούχων, να τους έχετε εσώκλειστους εκεί και να τους πετάτε ένα κομμάτι ξερό ψωμί και λίγο νερό για να ζήσουν, έτσι ώστε να μην γίνονται και βάρος στον κρατικό προϋπολογισμό.

Αλήθεια τι φόρο εισπράττει το ελληνικό κράτος από τους αγρότες, δεν μιλάω για τους μικρούς αγρότες μιλάω για τους εισοδηματίες αγρότες. Αυτούς που έχουν πολυκατοικίες και πολυτελή αυτοκίνητα, τι φόρο πληρώνουν αυτοί και τι επιστροφή ΦΠΑ-επιδοτήσεις και αποζημιώσεις εισπράττουν κάθε χρόνο? Καλό θα ήταν λοιπόν να γίνει ένας φορολογικός έλεγχος σε όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις φοροελαφρύνσεις των πραγματικών αγροτών.

Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες , όχι άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δεν αντέχουμε άλλο. Καλό θα ήταν κ.Σαμαρά να θυμηθείτε λίγο και τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις, γιατί εμείς τις θυμόμαστε, ο λαός δεν ξεχνά.

Ευχαριστώ!!!!
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ