2012-07-26 15:36:08
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
Ο αγώνας με την Μπράγκα είναι ξεχωριστός για τον ίδιο, ενώ θα γίνει ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στην «O Jogo».

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε οτι θέλει να δει στο παιχνίδι την ομάδα του να έχει βελτιωθεί στην κυκλοφορία της μπάλας, ώστε να διαπιστώσει οτι βγαίνει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

«Πάμε να παίξουμε με μία ομάδα που είναι πολύ ποιοτική και είναι υποψήφια για τον τίτλο στην Πορτογαλία. Η Μπράγκα είναι πολύ δυνατή ομάδα αλλά πέρυσι είχε πολλούς τραυματίες που την εμπόδισαν για το παραπάνω βήμα αφού οι περισσότεροι τραυματίες ήταν αμυντικοί και κεντρικοί», ήταν το πρώτο σχόλιο του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σχετικά με τα συναισθήματά του για τον αγώνα: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα και έχω ένα θετικό συναίσθημα επειδή θα ξαναδώ φίλους. Πιστεύω οτι θα γίνει ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι».

Στο τι θέλει να δει από τον Ολυμπιακό: «Περιμένω να δω βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας κάτι που δουλεύουμε πολύ και στις προπονήσεις μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O φασισμός των αντιφασιστών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O φασισμός των "αντιφασιστών"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ