2012-07-26 01:09:26
Φωτογραφία για Παλαιστίνιος καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη
Η καλλιέργεια ναρκωτικών και η διακίνησή τους επέτρεπαν σε έναν 35χρονο Παλαιστίνιο να ζει σαν άρχοντας... στην Κατερίνη! Όμως, εξέθετε την «παραγωγή» του σε δημόσια θέα κι έτσι συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μια ατζέντα με πλήρη στοιχεία για τους αγοραστές και τις ποσότητες που τους διέθετε.

Οι γλάστρες με τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου που είχε φυτέψει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, πρόδωσαν τον 35χρονο χασισοκαλλιεργητή. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, εκτός από την πολύτιμη για τις έρευνες ατζέντα, κατέσχεσαν ακόμη 511,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πέντε γραμμάρια κοκαΐνης, ένα κινητό και 4.105 ευρώ!

Ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,45 μέτρου καλλιεργούσαν μέσα σε πλαστική γλάστρα στο σπίτι τους στην Κοζάνη δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 57 χρόνων και μια 40χρονη Βουλγάρα, αλλά κατηγορούνται και για οπλοκατοχή καθώς είχαν παράνομα ένα πιστόλι κρότου με εννέα φυσίγγια στη γεμιστήρα και ένα εξάρτημα ρίψης φωτοβολίδων.

Μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία από 32 δενδρύλλια ύψους 0,90 έως 1,40 μέτρου συνελήφθη να ποτίζει σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης ένας 34χρονος Έλληνας. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ είχαν εντοπίσει τη φυτεία και την είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση, ώσπου να εμφανιστεί ο καλλιεργητής που θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Ξάνθης.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ