2012-07-26 00:56:27
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ SUPER LEAGUE Κ15!
Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες «ψάχνεται» αρκετά για την ενίσχυση του ρόστερ του τμήματος της ακαδημίας Κ15 και αυτό γιατί αρκετά από τα παιδιά που αγωνιζόντουσαν πέρυσι σε αυτό το τμήμα έχουν «ανέβει» πλέον στους Εφήβους και έτσι υπάρχουν αρκετά κενά στην ομάδα.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", πρόκειται να υπάρξουν ορισμένες προσθήκες από παίκτες οι οποίοι θα αποτελούν μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρόλευκων. Όμως υπάρχει και άλλη μία εκδοχή που οι ερυθρόλευκοι κινούνται έντονα το τελευταίο διάστημα για τη μεταγραφική τους ενίσχυση και αυτή η εκδοχή αναφέρει πως οι υπεύθυνοι της Superleague σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν άλλο ένα πρωτάθλημα στα τμήματα υποδομής και αυτό να είναι για τα παιδιά που είναι κάτω των 15 ετών.

Πριν μερικές ημέρες συζητήθηκε αυτό το ενδεχόμενο στην Superleague και μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άρεσε σε αρκετούς η ιδέα αυτή
. Όμως από την άλλη υπάρχουν και αρκετές ενστάσεις αναφορικά με τη δημιουργία ενός τρίτου πρωταθλήματος για τα τμήματα υποδομής, υπάρχουν ήδη αυτά των Κ20 και Κ17, καθώς με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα δεν είναι εύκολο να κάνει ένα τέτοιο άνοιγμα η Superleague, αφού για τη δημιουργία πρωταθλήματος χρειάζονται αρκετά έξοδα από την αρμόδια αρχή. Το θέμα όμως είναι πως δεν έχει εγκαταλειφτεί τελείως η ιδέα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις από τη φετινή κιόλας σεζόν.

Ο λόγος που στην Superleague συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να φτιάξουν ένα τρίτο πρωτάθλημα, είναι το γεγονός πως η ΕΠΟ έχει σκοπό να δημιουργήσει μία Εθνική κάτω των 15 ετών, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ανέβει το επίπεδο των παιδιών στους αγώνες που δίνουν μέσα στη σεζόν, καθώς τώρα που παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα το επίπεδο των ομάδων είναι αρκετά χαμηλό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ