2012-07-25 16:19:02
Φωτογραφία για Σκοτεινός ιππότης, σκοτεινά μυαλά
του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Η νέα ταινία του «Μπάτμαν» με τον τίτλο «Σκοτεινός Ιππότης» έφερε αποτελέσματα αντίθετα με αυτά που (προφανώς) ήθελαν οι δημιουργοί της.

Το μακελειό στο Ντένβερ με τον ψυχάκια που σκότωσε 12 ανθρώπους φαίνεται δυστυχώς ότι δεν ήταν το μόνο τραγικό περιστατικό.

Δεν μπορώ να ξέρω τι παθαίνει ένας άνθρωπος παρακολουθώντας ένα κινηματογραφικό έργο και τι διεργασίες γίνονται στο διαταραγμένο μυαλό του καθενός αλλά η αστυνομία είναι σε επιφυλακή αφού σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ είχαν νέα ανησυχητικά κρούσματα.

Στο Μέϊν συνελήφθη ο Τίμοθι Κουρτουά για υπερβολική ταχύτητα. Στο αυτοκίνητό του οι αρχές βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο: ένα Καλάσνικοφ, τέσσερα περίστροφα, σφαίρες και αποκόμματα από τα «κατορθώματα» του Τζέιμς Χολμς στο Κολοράντο. Ο Κουρτουά αποκάλυψε ότι είχε δει την ταινία, «εμπνεύστηκε» και ήταν καθ’ οδόν για να σκοτώσει ένα συνάδελφό του.


Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε επίσης ένα πολυβόλο, διάφορα πιστόλια και μπόλικα πυρομαχικά.

Την Κυριακή το βράδι στην βόρεια Καλιφόρνια η αστυνομία εισέβαλλε σε κινηματογράφο και συνέλαβε τον 52χρονο Κλαρκ Τέϊμπορ που φώναζε μέσα στην αίθουσα ότι θα κάνει «ό,τι και ο Χολμς στο Κολοράντο».

Το κακό τρίτωσε στην Αριζόνα με τον 27χρονο Μάϊκλ Μπαλμπόα που ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών μέσα σε κινηματογράφο και εκτόξευε απειλές στους άλλους θαμώνες. Οι περισσότεροι έτρεξαν να φύγουν φοβούμενοι για τη ζωή τους αφού ο Μπαλμπόα είχε σακίδιο στην πλάτη που μπορεί να έκρυβε όπλο αλλά όταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μόνο ένα μπουκάλι με παράνομο αλκοόλ.

Δυστυχώς οι τρελοί βρίσκουν μιμητές και σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να φυλάγεσαι. Το μυαλό κάποιων ανθρώπων είναι πιο σκοτεινό από την ταινία του «Μπάτμαν».
topontiki.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Έκανε διάνα με Ματσιούλις!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Έκανε διάνα με Ματσιούλις!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ