2012-07-23 10:50:02
Φωτογραφία για Άνω κάτω η Ευρώπη!
Το Vlavo Undertainment προχώρησε, φίλοι και φίλες το τελευταίο διάστημα σε μια βαθιά μελέτη του Ευρωπαϊκού προβλήματος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για να... έρθει η κατάσταση στα ίσα της, πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω στην Ευρώπη!

Με μια απλή κίνηση αλλάζουν τα γεωπολιτικά δεδομένα! Φτάνει να υπάρξει βέβαια βούληση! Και όπως είπε ο αχώνευτος Κοέλιο, όταν θέλουμε κάτι πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει! Και στην προκειμένη περίπτωση χρειαζόμαστε τη βοήθεια του!

Έτσι λοιπόν, αν υποθέσουμε ότι ο χάρτης της Ευρώπης έχει διαμορφωθεί έτσι, τότε:

Η Ελλάδα μας γίνεται αυτόματα Δανία, χωρίς δύσκολες μεταρρυθμίσεις και ζόρια! Εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο έρχονται να δούνε τα Fjiord της Πελοπονήσου, ή το βόρειο Σέλας στις ακτές της Κρήτης που βρίσκεται στον Αρκτικό κύκλο, μαζί με την Κύπρο! Η πρώην ανατολική μεσόγειος έχει μεταφερθεί στη βόρεια θάλασσα, οπότε εκμεταλλευόμαστε τα σίγουρα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Νορβηγίας, αντί να ψαχνόμαστε με ΑΟΖ και Τουρκίες… Αντίθετα η Τουρκία έχει πια να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία, την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, χώρες πολυπληθείς που τσαμπουκαλεύονται καλύτερα από τη μικρή Ελλάδα! Η δε Σκωτία γίνεται η πρώτη μπουζουκομάνα, καθώς πληθώρα Ελλήνων επιχειρηματιών της νύχτας μετακομίζουν εκεί, μιας και βρίσκεται στο παλιό γεωγραφικό μας πλάτος, αλλά δε χρειάζεται πια να μεταφέρεται το ουίσκι!

Στην Κεντρική Ευρώπη δεν αλλάζουν πολλά, γιατί παραμένει κεντρική, ενώ οι πρώην Βόρειοι, τραβάνε κάποια ζόρια καθώς θα χρειαστούν μερικές γενιές ώστε να προσαρμοστούν στην ηλιοφάνεια και να αρχίσουν να εκκρίνουν μελανίνη! Η Γερμανία, μια Βαλκανική χώρα τώρα πια, μαθαίνει πώς είναι να έχει πολύ ζέστη, πολλούς μήνες, μαθαίνει πως οι μπύρες της ταιριάζουν καλύτερα με αυτό τον καιρό, η ανταγωνιστικότητα της πέφτει από τη γενική ευφορία και σπαρίλα και έτσι η κατάσταση στην Ευροζώνη ισορροπεί!

Τέλος, για να μη χαθεί και το ελληνικό καλοκαίρι και ακούω γκρίνιες, να πω ότι έχει προβλεφθεί πως στη θάλασσα μεταξύ Δανίας, Νορβηγίας και Βρετανίας παραμένει πιστό αντίγραφο του Αιγαίου με τα νησιά του, τα ψάρια του τα πλαγκτά του και όλα του για δωρεάν χρήση από τους πολίτες της Ελλάδας που θα έχουν πια την άνεση να ταξιδεύουν όποτε θέλουν εκεί στο νότο για διακοπές!

Η μελέτη μας βέβαια προχωρά αναλυτικά σε βάθος για κάθε χώρα, αλλά η καλοκαιρική ραστώνη δε μου επιτρέπει να επεκταθώ περαιτέρω σε αυτό το άρθρο!
vlavo.org
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ