2012-07-21 12:36:52
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ... ΑΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ!
Μετά τους Κέβιν Μιραλάς, Ράφικ Τζιμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη προστίθεται στη... «βιτρίνα» του Ολυμπιακού και ο Νταβίντ Φουστέρ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ".sportdog.gr".

Διάφοροι ατζέντηδες ρώτησαν τους ερυθρόλευκους αν πωλείται ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αφού υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και η ΠΑΕ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, απάντησε το αυτονόητο: πως είναι, δηλαδή, ανοικτή σε σοβαρές προτάσεις, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες του κόσμου.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να «σκάσει» προσφορά για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στη διετία του στο Λιμάνι μετράει 65 συμμετοχές και 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο επίσημο τέρμα του, μάλιστα, χάρισε στον Ολυμπιακό και το Κύπελλο (στον τελικό με τον Ατρόμητο), ενώ την περασμένη σεζόν «έδρασε» και τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια (δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο στο Γιουρόπα Λιγκ).

Βέβαια δεν συγκαταλέγεται στους υψηλόμισθους της ομάδας, αφού οι πάγιες ετήσιες αποδοχές του ανέρχονται στις 525.000 ευρώ. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι 2013, αν και στα τέλη Μαΐου είχε «διαρρεύσει» η πρόθεση της ΠΑΕ να ανανεωθεί πρόωρα η συνεργασία τους. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί, σε περίπτωση που δεν έρθει πρόταση για την πώλησή του αυτό το καλοκαίρι.

Δύο είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του Φουστέρ: το πρεσάρισμα ψηλά που δυσκολεύει την αντίπαλη άμυνα να κατεβάσει την μπάλα και η επαφή του με το γκολ είτε παίζει πίσω από τον φορ είτε πλάγια δεξιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Diplomatie : la « gueule de bois » des Occidentaux
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Diplomatie : la « gueule de bois » des Occidentaux
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ