2012-07-20 13:17:56
Φωτογραφία για Προς Αλ Αΐν ο Μπάστος, προς αποχώρηση και ο Γιορίς
Σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Αΐν βρίσκεται η Λιόν, προκειμένου να παραχωρήσει τον Μισέλ Μπάστος. Διαβάστε τι συμβαίνει και με τον Ούγκο Γιορίς.

Ο ένας μετά τον άλλο εγκαταλείπουν την Ευρώπη αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές.

Η οικονομική κρίση έχει πλήξει τις ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου και έτσι εκείνοι αναζητούν την τύχη τους σε Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ΗΠΑ.

Σε αυτή την κατηγορία φέρεται να ανήκει και ο Μισέλ Μπάστος. Ο Ζαν Μισέλ Ολάς, πρόεδρος της Λιόν, είχε ξεκαθαρίσει πριν από λίγο καιρό πως ο παίκτης είναι προς πώληση και τελικά όλα δείχνουν πως βρήκε αγοραστή για τον 28χρονο.

Ο λόγος για την Αλ Αΐν, η οποία προσφέρει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόσταση με τη Λιόν να ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται όπως επιβεβαίωσε ο Ολάς: "Δεν είμαστε πολύ μακριά, συνεχίζουμε τις συζητήσεις".


Εν τω μεταξύ, υπομονετικά περιμένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του ο Ούγκο Γιορίς σύμφωνα με την "Equipe". Αγγλικά δημοσιεύματα πριν λίγο καιρό συνέδεαν τον Γάλλο τερματοφύλακα με τις Άρσεναλ και Τότεναμ, αλλά τα πάντα έχουν παγώσει τελευταία ίσως και λόγω των 20 εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει η Λιόν.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι βέβαιο πως θα παραμείνει στους "γκον" με την περίπτωσή του, πάντως, να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Μπάστος, καθώς η Λιόν δεν ψάχνει αγοραστή, απλώς θα τον παραχωρήσει σε περίπτωση που κάποιος την ικανοποιήσει οικονομικά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ