2012-07-20 12:19:39
Φωτογραφία για Το ανέκδοτο της εβδομάδας.... Καταγγέλλουν τον Τσίπρα για δουλέμπορο και πράκτορα της Μοσάντ...
Μια ανυπόστατη καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος του Facebook και έχει κάνει τον...γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας"ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!

Στην υπόθεση, για να γίνει πιο πιστευτή στους συνωμοσιολόγους του διαδικτύου εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος!

Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή! Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να...τους κάνει μήνυση!

Η άποψη μας για την συγκεκριμένη καταγγελία ....και η τύχη που θα έχει αν φτάσει ποτέ στα δικαστήρια.


Το ότι όποιος θέλει μπορεί μέσω του facebook να ανεβάζει ότι θέλει στην προσωπική του σελίδα δεν σημαίνει αυτομάτως και πως ισχύει.Πρόκειται για ανυπόστατες καταγγελίες χωρίς να υπάρχουν έστω και στο ελάχιστο στοιχεία που να αποδεικνύουν την συμμετοχή του κου Τσίπρα σε όλο αυτό το σενάριο.

Το ότι στη συνέχεια λέει πως τα στοιχεία θα καταθέσει στη δικαιοσύνη είναι απλοϊκό επιχείρημα...και δεν σημαίνει τίποτα απολύτως...από την στιγμή που αν υπάρχουν στοιχεία πρώτα θα τα αξιολογήσει αρμόδιος εισαγγελέας και το πιο πιθανό είναι να τα απορρίψει όλα ως αβάσιμα.Αν βέβαια φτάσει ποτέ μέχρι εκεί η υπόθεση και δεν γίνει σκετσάκι σε κωμική επιθεώρηση.

Ο λόγος είναι πολύ απλός.

Από την στιγμή που η καταγγελία αναφέρει μέσα και άλλες χώρες από τις οποίες θα χρειαστεί στοιχεία και έρευνα η εισαγγελία,τα οποία δεν πρόκειται να πάρει ποτέ (μιλάμε για Αφρικανικές χώρες και την μυστική υπηρεσία του Ισραήλ),η υπόθεση θα κλείσει σε χρόνο μηδέν και ο Τσίπρας θα ζητήσει τον ουρανό με τ άστρα για συκοφαντική δυσφήμηση από όσους διαδίδουν την καταγγελία.

Εμείς δεν μπορούμε να αναπαράγουμε μια τέτοια συκοφαντική είδηση από την στιγμή που οι κύριοι που την διαδίδουν δεν παρουσιάζουν ούτε ένα στοιχείο που να μπορεί να το διασταυρώσει όποιος δημοσιογράφος ή μπλογκερ που θα θέλει να ερευνήσει μια τόσο σοβαρή καταγγελία.

Θεωρώ το θέμα απαράδεκτο και προτείνω στο κύριο Τσίπρα να το σταματήσει τώρα γιατί αν το αφήσει μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα θα έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλο το ίντερνετ και μετά θα τρέχει και δεν θα φτάνει να αποδείξει πως δεν είναι "ελέφαντας".

Δικηγόρος του Τσίπρα δεν είμαι,ούτε πρόκειται να γίνω..άλλωστε του έχω ασκήσει κριτική για πολλά και διάφορα από αυτό εδώ το μπλογκ,αλλά η συγκεκριμένη καταγγελία ξεπερνάει ακόμα και τα σενάρια επιστημονικής πολιτικής φαντασίας του Τζορτζ Λούκας στον πόλεμο των Άστρων.

Κύριοι για να τελειώνει μια καλή το θέμα.Τους λαθρομετανάστες δεν τους φέρνει ούτε ο Τσίπρας,ούτε οι επιχειρηματίες...τους λαθρομετανάστες τους στέλνουν εδώ άνθρωποι που χρηματοδοτεί το βαθύ ισλάμ μέσω Τουρκίας σε συνεργασία πάντα με παγκόσμιες πολυεθνικές που πουλάνε όπλα και ασφάλεια στα κράτη.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο το πως και το ποιοι θα έρθουν.Ανάμεσα σε αυτούς που έρχονται είναι και κάποιοι κακομοίρηδες,που θέλουν βοήθεια,αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι.Οι υπόλοιποι είναι τυχοδιώκτες και πριν έρθουν εδώ γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται για να εκτελέσουν όλα όσα υποσχέθηκαν στους ανθρώπους που χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις μεταφοράς των λαθρομεταναστών.

Τo έχω πει και παλιότερα σε μια έρευνα που είχα κάνει για την παγκόσμια λαθρομετανάστευση.

Αν θέλει ας ψάξει κάποιος ποιες ξένες πολυεθνικές εταιρείες κάνουν τέτοιες επιχειρήσεις και μετά πουλάνε "ασφάλεια" των συνόρων σε αδύναμα κράτη για να σταματήσει τα κύματα λαθρομεταναστών που στέλνει η ίδια.

Από οπλισμό μέχρι ιδέες για φράχτες Για το θέμα της συνεργασίας του πατέρα του Τσίπρα με την "Σκαπανέας" και ποιες δουλειές έχει αναλάβει....αυτό μπορεί πολύ εύκολα να το ανακαλύψει κάποιος.Αλλά να βρει αν τον χρηματοδοτεί η Μοσάντ,αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε σε 200 χρόνια για δυο λόγους..Ο ένας είναι ότι ίσως δεν τον χρηματοδοτεί...και ο δεύτερος είναι ότι μιλάμε για μυστική υπηρεσία...που αν βγει κάτι στη δημοσιότητα θα είναι για λόγους τακτικής και μόνο.Όχι γιατί κάποιος κατάφερε να βρει στοιχεία.

Και αν πάμε και στο σενάριο να μπορέσει να βρει τα στοιχεία..το πιο πιθανό είναι να τον βρουν σε κανένα χαντάκι πριν καν τα δώσει στη δημοσιότητα.

Το θέμα και οι απόψεις είναι από τον jack the ripper για το eglimatikotita.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ