2012-07-20 07:43:03
Φωτογραφία για Τέσσερα καλοκαιρινά λάθη μαλλιών στις διακοπές
Οι διακοπές έφτασαν και εσύ δεν ξέρεις πώς να φροντίσεις και να προστατεύσεις τα μαλλιά σου. Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην κάνεις λάθη μαλλιών... που θα μετανιώσεις και φυσικά να μην ξεχνάς ανάμεσα στα λάθη και τους συμμάχους που έχεις: το καπέλο, η μπαντάνα ακόμη και η πετσέτα σου κρατούν τα μαλλάκια σου προστατευμένα από τις βλαβερές αντηλιακές ακτινοβολίες.

Προσοχή στο στόλισμα: Ο στόχος σου δεν είναι να στολιστείς καλοκαιριάτικα σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά να βάλεις το στολίδι σου το καλοκαιρινό και να μπεις στο πνεύμα των διακοπών.

Ένα ωραίο καλοκαιρινό λουλούδι, μια στέκα με λεπτομέρεια λουλουδιού ή ένας στολισμένος κότσος με κάθε λογής λουλούδι είναι ό,τι πρέπει για να δώσεις στο λουκ σου καλοκαιρινό αέρα αρκεί να μην τα βάλεις όλα αυτά μαζί και βρεθείς στην αντίπερα όχθη

Μπούκλα και Άγιος ο Θεός: Μπορεί να νιώθεις σαν κοριτσάκι με μπούκλε-δαχτυλίδι τώρα όμως το να πλακωθείς στο στάιλινγκ και τις μπούκλες καλοκαιριάτικα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ταλαιπωρήσεις την τρίχα σου όσο δεν πάει άλλο.


Τα εργαλεία στάιλινγκ με θερμό αέρα είναι ότι χειρότερο ειδικά το καλοκαίρι εκτός του ότι όσο και αν προσπαθήσεις το χτένισμα σου δεν θα κρατήσει πολύ λόγω υγρασίας και του ότι θα ιδρώνεις από τη ζέστη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στα ρόλεϊ που θα δώσου φόρμα στα μαλλιά σου χωρίς να καταστρέψουν την τρίχα σου!

Μην το παρακάνεις με τα προϊόντα μαλλιών: Τα προϊόντα μαλλιών όπως το αντηλιακό, τα σαμπουάν, τα μαλακτικά μαλλιών και η μάσκα είναι πολλά και φορτώνουν τα μαλλάκια σου. Φρόντισε τώρα το καλοκαίρι να περιοριστείς στα βασικά: σαμπουάν και μαλακτικό και φυσικά το αντηλιακό σου είναι αρκετό δεν είναι ανάγκη να απλώνεις κάθε τρεις και λίγο τη σιλικόνη και φυσικά την λακ και τον αφρό που ξηραίνουν την τρίχα και την αποδυναμώνουν.

Πες όχι στην τοποθέτηση εξτένσιον: Οκ θέλεις πιο μακρύ μαλλάκι για να κάνεις τις εμφανίσεις σου ακόμη πιο εντυπωσιακές. Το θέμα είναι ότι τα εξτένσιον απαιτούν ειδική φροντίδα και το καλοκαίρι που ιδρώνεις περισσότερο το μπλέξιμο δεν το γλιτώνεις με τίποτα.

Οπότε μην τολμήσεις τώρα να βάλεις εξτένσιον αλλά καλύτερα τοποθέτησε μια τρέσα σε περιπτώσεις εξόδου που θέλεις να έχεις μακρύ μαλλάκι που μπορείς να την βγάλεις και δεν γίνεται ένα με την φυσική σου τρίχα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ