2012-07-20 07:32:50
Φωτογραφία για Νεκρός εντοπίστηκε ο 30χρονος άντρας που αγνοούνταν στα νερά της Κουλούρας στα Χανιά
Νεκρός εντοπίστηκε δυστυχώς από τις Λιμενικές αρχές ο 30χρονος άντρας που αγνοούνταν από τις 2:30 της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή της Κουλούρας στα Χανιά.

Ο άτυχος άντρας είχε πάει για κολύμπι στην περιοχή μαζί με δύο φίλους του ενώ η θάλασσα ήταν ταραγμένη λόγω ανέμων που έφταναν μέχρι τα 6 μποφόρ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 30χρονος παρασύρθηκε από ρεύμα και οι δύο φίλοι του τον πλησίασαν στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα όμως να παρασυρθούν και οι ίδιοι.

Ο ένας εκ των δύο φίλων του μέχρι πρότινος αγνοούμενου χτύπησε στα βράχια και ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, ο δεύτερος βγήκε σώος στη στεριά ενώ ο 30χρονος αγνοούνταν μέχρι σήμερα το πρωί που εντοπίστηκε, στις 6:45 νεκρός.

Να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση των αρχών από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλη και στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν πήρε μέρος σκάφος του Λιμεναρχείου Χανίων καθώς και ιδιωτικά σκάφη αλλά και ομάδα εθελοντών από τη λέσχη αυτοδυτών Κρήτης.

Οι έρευνες σταμάτησαν το βράδυ της Πέμπτης και ξεκίνησαν σήμερα στις 5:30 το πρωί ενώ μια ώρα περίπου αργότερα ολοκληρώθηκαν όταν ο 30χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από σκάφος της λέσχης αυτοδυτών στο οποίο επέβαιναν 3 αυτοδύτες καθώς και ένας ακόμη άντρας του Λιμενικού.

Δείτε σχετικό βίντεο απο τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες
flashnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ